PRAVA SAPUNICA: Slavni glumac celog života MISLIO DA MU JE MAJKA SESTRA

Dž.Nikolson
Vikipedia

Jedinstveni i dvanaest puta za Oskara nominovani Džek Nikolson odmalena je sumnjao da se u njegovoj porodici dešava nešto čudno i bio je u pravu.

 

Sestra Džeka Nikolsona zapravo je bila njegova majka, a njegovi roditelji su zapravo bili njegovi baba i deda.

Naime, Džekova majka Džun Frensis Nikolson bavila se plesom i razmišljala je o karijeri, ali je iznenada zatrudnela sa kolegom Donaldom Fursilom Rouzom i udala se za njega 1936. godine.

Ubrzo je saznala da je on već oženjen, pa je brak poništen, a njena majka Etel Mejl je preuzela brigu o bebi, kako bi ćerka mogla da nastavi karijeru. Tako je glumac živeo u uverenju da su mu baka i deka roditelji i da mu je Džun starija sestra.

Nekoliko decenija kasnije Džek je postao planetarno poznat, a sa slavom su došli i brojni znatiželjnici koji su imali potrebu da malo “pročačkaju” po njegovoj prošlosti.

– To je cena slave. Svi počnu da kopaju po tvom privatnom životu i sledeće što znaš jeste da ti je sestra zapravo majka – rekao je u jednom intervjuu.

Džek je pravu istinu sasvim slučajno saznao od novinara “Tajma”, ali nažalost kasno kada su njegova majka i baka već bile pokojne. Pravu priču potvrdila mu je tetka Loren. Nažalost, Džek i dalje ne zna ko mu je zapravo otac i nije se potom previše interesovao za njega.

U jednom trenutku njegov otac se obratio u javnosti i pozvao glumca da urade DNK analizu. Džek ga je odbio rečima da je “pravi otac onaj koji ti pomaže dok odrastaš, a ne neko ko ima iste spirale u genetskom kodu”.

– Odrastao sam sa ženama, baka me je naučila kakve su one zapravo i kako se ophoditi prema njima. Nakon škole su me nagovarali da upišem studije matematike. Zanimalo me je pravo, čak sam hteo da postanem i sportski novinar. Tek sada pošteno mogu reći da ni u jednom od tih poslova ne bi bio tako dobar kao što sam u glumi – rekao je Nikolson.