Strelac se bori

Oni su otvorenog uma, skloni eksperimentima i žele shvatiti svet oko sebe, ali to se ne odnosi uvek na poslovne dogovore. Iako svi na ovom spisku poprilično zarađuju, najplaćeniji Strelci zaradili su tek 2,7 odsto ukupnog iznosa. Dve najplaćenije zvezde u ovom znaku su Džej-zi i Skarlet Johanson.

Blizanci su tek malo bolji od Strelca

Oni su zaradili tek 2,95 odsto ukupnog iznosa, uprkos njihovoj duhovitost i otresitosti. Najplaćeniji su Kendric Lamar i Pol Mekartni.

Umetnička priroda Riba ne nadmašuje njihovu pasivnost

Iako su umetničke duše i jako empatične, Ribe su poprilično pasivne, što ne donosi novac. One su zaradile 7,88 odsto od ukupnog iznosa, a najplaćeniji su Flojd Mejveder, Stefon Kari i Rijana.

Rakovi su emotivni i zato ih nema na vrhu liste

Ostvarili su 8,02 odsto od ukupnog iznosa, a u tome im nije pomogla njihova emotivna i intuitivna priroda. Najplaćeniji Rakovi su Kevin Hart, Luk Brajan i Dženifer Lopez.

Iako su skloni šefovanju, Ovnovi se na ovoj listi nisu proslavili

Poznati su kao dobri vođe, pomalo kratkog fitilja, a čini se da im to ipak ne donosi onoliko novca koliko bismo očekivali. Zaradili su 8,05 odsto ukupnog iznosa, a najplaćeniji su Lejdi Gaga, Robert Dauni Jr. i Elton Džon.

Škorpije su previše ratoborni za svoje dobro

Zaradili su 0,10 odsto više od Ovnova, a njihova ljubomorna i posesivna strana nadvladala je onu strastvenu i inteligentnu. Najplaćenije Škorpije su Drejk, Kris Džener i Rasel Vestbruk.

Lavovi vole zabave pa nisu dovoljno ozbiljni da dovrše svoje zadatke i zarade više

Poznati su kao znak koji voli zabavu, ali na poslu se nisu proslavili. Zaradili su 8,79 odsto ukupnog iznosa, a najplaćeniji su Kajli Džener, Kris Hemsvort i J.K. Rouling.

Vage su pomirljiv znak, što nije najbolja osobina kad treba zaraditi novac

Ljubitelji su ravnoteže, a ravnoteža ne donosi novac. Zaradili su 8,8 odsto ukupnog iznosa, a najplaćenije zvezde Vage su Džudi Šindlin, Bruno Mars i Tejlor Svift.

Perfekcionistička priroda Devica se isplatila

Zaradile su 9,62 odsto ukupnog iznosa sa liste, a metodični perfekcionisti koji su zaradili najviše su Fil Mekgro, Bijonse i Pink.

Marljivi Jarčevi popeli su se na drugo mesto

Poznati su kao znak koji naporno radi i mašta o penjanju na vrh lestvice. Zaradili su 11,13 odsto od ukupnog iznosa, a najplaćeniji Jarčevi su Rajan Sikrest, Džimi Bafet, Kalvin Haris i Hauard Stern.

Na vrhu liste su Vodolije

Njima je pripalo 11,23 odsto kolača, a najplaćeniji u ovom znaku poznatom po komunikacionim veštinama i inteligenciji su Ed Širan, Kristijano Ronaldo i Elen Dedženeris.loading...