Osim ako niste neko čiji posao zahteva redovno putovanje, već obični smrtnik koji možda jednom godišnje (ako i tad) poseti inostranstvo, onda je za vas ovo san svih snova.

 

Jedna od najpoznatijih svetskih kompanija za organizaciju plovidbi organizuje “Svetsko krstarenje” koje će trajati skoro četiri meseca – odnosno, 119 dana.

Po njihovom planu, na put se kreće 5. januara 2019. godine iz Đenove, gde se vraća posle 118 noći. Obilazi se 49 destinacija u 32 države koje se nalaze na šest kontinenata.

Plovi se najvećim i najmodernijim brodom MSC Magnifica (pogledajte ovde kakav je to brod), na kojem se nalazi 11 barova, četiri restorana, kazino, panoramska diskoteka, 4D bioskop…

U planu je da se posete Marselj, Barselona, Malaga, Funšal, Sen Marten, Američka Devičanska ostrva, Portoriko, Aruba, Los Anđeles (provode se dva dana), San Francisko (tri dana), Honolulu (dva dana). Posećuju se i Bora Bora, Okland i Sidnej.

Ko poželi može da doplati i za 15 dodatnih ekskurzija i iskustava, kao što su – jahanje slonova, plivanje u lagunama i obilasci brojnih nacionalnih parkova, prenosi portal Thrillist.

A sad, ona najtužnija informacija… Najjeftinija karta za ovo krstarenje iznosi 17 hiljada dolara.