SUMNJATE DA VAS VARA? Zvezde otkrivaju kako se horoskopski znaci ponašaju kada imaju AFERU

Ako sumnjate da vas partner vara, možda zvezde imaju odgovor za vas.

prevara
dnevno.rs/kolaž

Ovan
Kada ne mora da se bori za plen, prestaje i interesovanje pa se tu i nekako javlja ideja o prevari. On  ne planira prevaru unapred ali svakako ne propušta šansu ukoliko mu se ona pruži. Kada varaju ne traže emotivnu intimnost već je sve telesno uživanje, a skloni su da priznaju odmah sve.

Bik
U suštini nije sklon prevari jer je težak na promenama. Međutim ukoliko dođe do toga svakako će se desiti iz želje za pojačanim hedonizmom. Planiraće hotel sa pet zvezdica, spa i skupocene masaže. Dok bude planirao ovo vi nećete primetiti ništa jer ćete dobiti skoro isti tretman.

Blizanac
Blizanac stalno flertuje pa za početak ne zna ni ko će se upecati. Radoznao i spreman za novu avanturu lako će da uskoči u neku kratku zabavu. Pošto vole raznolikost u stanju su da traže upravo suprotno od onoga što imaju u stalnom odnosu. Ako im je stalna emotivna veza zasnovana na intelektualnoj razmeni, onda će tražiti fizičko zadovoljenje negde tamo.

Rak
Ovaj znak shvata partnerstvo kao nešto ozbiljno i teško će okrenuti leđa partneru. Ukoliko se ne osećaju bezbednim i podržanim upravo ovo su u stanju da traže na drugom mestu. Tajnu vezu planiraju i paze na sve aspekte. Pošto ne vole sukob preuzeće sve mere opreza kako ne bi bio otkriven.

Lav
Lav je romantičan, lako se zaljubljuje i ništa ih ne čini srećnima kao obožavanje njihovog partnera. Međutim ako izgube glavnu poziciju na bini okreću se nekom drugom. U principu on i nisu zainteresovani za varanje sve dok im se neko ne nametne. Što je aplauz jači, to je afera snažnija.

Devica
Problem svake Device je što analizira sve detalje i vidi kroz najsitnije pukotine pa tako sebe dovodi do besumučnog jurenja za savršenstvom. Ukoliko sakupi dovoljno podataka i putem njih zaključi da im je postojeća veza nesavršena i tu kreću u potragu za ljubavnicom. Naravno, pogađate, sve radi do detalja tačno, čisto i bez ijednog traga.

Vaga
To što Vaga voli da bude u vezi ne znači da je uvek verna. Verovali ili ne ali okidač za neverstvo ovim znakovima je odsustvo neke tenzije i ušukavanje u rutinu. Ako osete da ste u istom šablonu eto razloga za varanje. Imaju uvek nekoliko opcija, nezatvorenih vrata i simpatija sa kojim flertovanje ne prestaje. Kako to radi? Diplomatski i šarmantno.

Škorpija
Prvo neistina je da je ovaj znak najneverniji. Škorpija je lojalna, strastvena i vrlo odana partneru ukoliko se pokaže kao vredna njegove pažnje i posvećenosti. Jedini razlog zbog kog će Škorpija varati je manjak seksa. Lako uklanja tragove, tajna nikako neće izaći na videlo, a sve će planirati do najsitnijih detalja.

Strelac
Adrenalin džanki. U mongamnom odnosu im je potrebna ogromna količina slobode ali ukoliko smatraju da je  ne dobijaju onoliko koliko im je potrebno, kreću u tajne veze. Traže avanturu koja će da ih uzbudi, držati  budnim i terati ih na još. Problem je što ih brzo sve zasiti pa se brzo sve i završi. Rade to u velikom stilu bez bojazni od otkrivanja.

Jarac
Jarac odnosu pristupa kao i poslu, logično i sa činjenicama. Sve dok je partnerstvo produktivno i ima svrhu, oni su verni. Čim shvate da se produktivnost smanjuje i da gube kontrolu, kreću u tajnu akciju. Rdae to detaljno i pažljivo kao da prave biznis plan za neku kompaniju. Paze se dobro jer uvek zanju koliko mogu da izgube.

Vodolija
Prvenstveno teško im je da ostavre odnos jedan na jedan, ali ako u tome uspeju zahtevaju da partner deli njihove vizije o životu i idealizam. Ukoliko se ovo poruši odlučuju se na nešto tajno. Ljubavnice uvek kriju među prijateljicama koje ih izazivaju inspiracijom. Rade to pod velom druženja i teško je shvatiti ko je zapravo osoba sa kojom je u tajnoj vezi.

Ribe
Ribe su vrlo empatična i emotivna bića. Međutim kako Neptun vodi ovaj znak tako zablude nisu strane u svakodnevnom životu. Umeju sami sebe da ubede da je karma sve što im se dešava i da je paralelni odnos preko potreban. Razlog za varanje može biti loš dan, težak mamurluk ili beg od stvarnosti.