SUNCE ULAZI U KUĆU VODOLIJE: Evo koji horoskopski znaci moraju da budu spremni na IZAZOVE koje donosi

Vladavina Jarca se svela na to da pronađete kompromise. Sada je vreme da otvorite mračne ormane i pustite istinu na videlo.

Pixabay.com

Posle teškog početka pod vladavinom Jarca, s kojim smo morali za zapnemo iz sve snage, konačno dolazi trenutak kad ćemo moći da malo odahnemo.

Vodolija će nam doneti slatke izazove, od onog da poželimo sve što nam padne na pamet, do toga da izbegavamo sve što nam se ne sviđa, uključujući i obaveze….

Međutim, neće baš svi moći da se izvuku tek tako glatko.

Rak

Za vas počinje doba preokreta i promene, dragi Rakovi. Sunce se smešta u vašu kuću seksa, transformacije i intimnih odnosa, pa ćete morati da dobro promislite o svemu što ste do sada držali ispod tepiha. Naravno da vam se spremaju veliki izazovi!

Najgore je to što će vas mučiti neverovatno promenljivo raspoloženje, ali uteha je to što vam se ovo ne dešava prvi put!

Škorpija

Dosta ste se bavili obavezama tokom vladavine Jarca, drage Škorpije, vreme je da se posvetite kući i porodici. Međutim, koliko god vam bili dragi vaši bližnji, vi osećate potrebu da se oslobodite svake vrste tereta. Ne prijaju vam naglo dramatizovane emocije, želeli biste da se vratite sebi i izbegnete preteške razgovore.

Možete jednostavno da spojite lepo sa korisnim – posvetite se praktičnim stvarima a u svemu ostalom zauzmite stav posmatrača – “ptičja perspektiva” omogućiće vam predah koji toliko priželjkujete.

Ribe

Zaista vas obuzima težak umor, drage Ribe. Tokom vladavine Jarca morali ste sve da redefinišete, počevši od prijateljstva preko poslovnih saveza i, konačno, svog sopstvenog životnog stila.

Šta ste od svega toga izdvojili kao vama najvažnije? Jeste li pronašli pravog saradnika i saputnika na tom putu? Ako niste, nemojte da brinete jer ćete – uprkos iskušenjima Vodolije – imati sada vremena da malo odahnete i promislite o svemu. Vas krasi poseban, božanski šarm i nemojte se bojati da budete jedinstveni.

Potpuno je očekivano da vas emocije sada malo “pritisnu”. Dolivali ste i dolivali, a sada je čaša spremna da primi samo još jednu kap. Odaberite mudro i spremite se za erupciju.

Svi treba da potražimo način da u svoj život unesemo nešto više lakoće, više bezbrižnosti! Oslobodite se emocija koje vas vuku na dno, dajte sebi oduška. Malo vetra u jedra, i bićemo dalje od opasne, kamenite obale! Srećan put kroz vladavinu Vodolije!