SUPER FORE! Savršeni načini za čišćenje obuće (VIDEO)

cipele
Pixabay.com

Obuća je "ogledalo ličnosti", rekoše davno nekad neki mudri ljudi. Za žene je ovaj "detalj" i te kako važan, pa kao mantru ponavljaju rečenicu: "Nikad dovoljno cipela".

 

Naravno, da bi doprinele celokupnom utisku, cipele MORAJU da budu čiste. U suprotnom, drage žene, ako vam nisu čiste (mada, ovo važi i za jači pol), džaba vam i šminka, frizura, haljina ili neka druga odevna kombinacija. Džaba, jer ON vas neće ni pogledati!

Kako da cipele očistite? Probali ste razne stvari, ali ne pomaže?

Evo rešenja!

LAKOVANE CIPELE – u posudu stavite aceton i natopite higijenske štapiće. Mrlje na cipelema, kao rukom odnešene!

PLATNENA OBUĆA – posuda sa malo vode, u koju dodate sodu bikarbonu i malo hidrogena peroksida. Promešate i četkicom za zube istrljate prljave delove obuće. Radi!

KOŽNE CIPELE – vreme je kiša, snega, a samim tim i bljuzgavice, blata, barica. Želite da vam te cipele, koje mnogo volite, duže traju, razume se. Rešenje je da u sprej-bočici (recimo, kao za kapi za nos) promešate vodu i sirće. Promućkajte bočicu i naprskajte uprljane delove cipele, a potom očistite četkom.

ĐONOVI – koliko puta ste do sada nagazili na žvaku, koju je neko bacio na asfalt, jer ga je mrzelo da ode do kante za đubre? Da, mnogo puta. Ali, postoji rešenje i za to. Uzmite kockice leda, pređite preko žvake koja je ostala zalepljena za đon i jednostavno skinite loading...