SUPERBAKA BEZ FOTOŠOPA: Neda Ukraden KAO ZMAJ, uskoro će scenu deliti sa ENRIKE IGLESIJASOM (VIDEO)

Najlepše trenutke izuzetno bogate muzičke karijere, Neda Ukraden živi i na samom početku 2019. godine.

Privatni album Neda Ukraden

Nakon brojnih koncerata, muzičarka se u toplim krajevima odmorila i napunila baterije za ono što je očekuje u narednim mesecima.

Kao ‘pozitivna bomba’ odjeknula je vest da je Neda primila poziv za učešćem na European Music fest-u EMF, koji će se od 3. do 5.05. 2019. održati u prestolnici zabave, Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, muzike i plesa, Neda će pozornicu deliti sa svetskim imenima kao što su Enrike Iglesijas, Modern Talking i brojni drugi.

Do tada, svoju vernu publiku, odlučila je počastiti još jednom rasplesanom i razigranom premijerom!

Neda je predstavila novu pesmu i spot ‘Premalo mi je’.

– Pesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike. Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom, koji nosi njeno ime i slovi za jednu od najboljih instrumentalista, te vrste muzike u regionu! I ovoga puta ‘slobodne ruke’ oko same režije spota dala sam Vedadu Jašareviću, sa kojim je uvek zadovoljstvo raditi – istaknula je Neda.

Obožavatelji će tako imati prilike uživati u vizualno raskošnom i veselom video izdanju, kojem su dodatnu atraktivnost donijele plesačice, trubači, ali i specijalni video efekti. Sve skupa, odlično je stylingom i kostimima upotpunio Bane Dević, dok je za besprekoran izgled i make up bio zadužen Srđan Petković.