Suprug Snežane Dakić: Naš odnos je privatna stvar

– Snežana i ja već par meseci ne živimo zajedno i davno smo jedno drugome rekli da smo slobodni ljudi. Nadalje ću finansijski pomagati Snežanu i ćerku Lauru i svu zajedničku imovinu im ostavljam - kaže Vladimir Mikić.

Kao bomba je odjeknula vest da se voditeljka Snežana Dakić i biznismen Vladimir Mikić razvode. Iako je Snežana ostala nema na dalja pitanja, Vladimir priznaje da im u braku već dugo nisu „cvetale ruže”, ali da će se sporazumno razvesti.

– Odluka da se rastanemo nije se dogodila preko noći. Jednostavno, neke stvari ne funkcionišu, dolazi do sve većeg nerazumevanja i ljudi se udalje jedni od drugih. Ceo proces razvoda biće okončan nakon godišnjih odmora. Formalno starateljstvo nad Laurom pripašće Snežani, uz dogovor da se zajedno staramo o njoj. Oko imovine nema problema. Sva zajednička imovina koju smo stekli pripašće Snežani i Lauri. Naravno, ja ću im i dalje pomagati finansijski – kaže za Informer Vladimir.

Mikić je prokomentarisao i navode da je suprugu prevario.

– Pojavilo se dosta tekstova sa neproverenim informacijama. Svako zna da sam uz Snežanu bio kada se razbolela, da smo zajedno putovali i bili u Nemačkoj. Naš emotivni odnos je, s druge strane, naša privatna stvar – dodaje biznismen.

Na pitanje u kakvim su odnosima ostali, suprug Snežane Dakić kaže da su prijatelji, kao što su i do sad bili.

– Nas dvoje smo se dogovorili i obećali jedno drugome da ćemo biti prijatelji kakvi smo bili sve vreme našeg zajedničkog života. I dalje ćemo pomagati jedno drugome i to ne samo oko stvari koje se tiču samo Laure – završava Mikić.