SUTRA POČINJU “UBICE MOG OCA”: Otkriveno koja će FOLK ZVEZDA obeležiti DRUGU SEZONU gledane serije!

ubice moga oca
wikipedia.org

Sutra će biti emitovana prva epizoda novog serijala kultne serije u kojoj se pojavljuje i čuveni folk pevač.

 

– Nisu želeli da mi otkriju ko je ubica, ali ni ja nisam želeo mnogo da ih zapitkujem. Bitno mi je bilo da sve odlično snimimo, a posebno zadovoljstvo mi je bilo to što je sa mnom na setu učestovala i moja koleginica Aleksandra Kovač – kaže Šaban Šaulić, koji u kafani peva u trenutku kada se u njoj, posle dužeg vremena, nalaze Tika Stanić, koji tumači načelnika policije Marjanovića, i inspektor Aleksandar Jakovljević, kojeg igra Vuk Kostić.

Iako se privatno odrekao alkohola, Tika će se u ovoj sceni napiti, i to sa mlađim kolegom dok se vesele uz glas kralja narodne muzike.

Koliko god to nekima delovalo čudno, ali centar svih zbivanja je zapravo kafana. Tu se rešavaju brojni problemi, sklapaju poslovi, uživa u dobrim pesmama i stvara neki novi život. Zato mislim da je ovo jedna važna scena kada se u kafanskom ambijentu sreću glavni akteri serije jer bol u duši se lakše leči uz pesmu – kroz osmeh ističe Šaulić.

 

Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovako velikog projekta i što će se u seriji čuti jedna pesma za koju mene vežu posebna osećanja. Znam da je 2017. godinu obeležila ova serija i zaista mislim da je reč o projektu koji do sada nije viđen na našim prostorima. Volim da gledam kriminalističke filmove, tako da mi je zbog toga još veće zadovoljstvo bilo da budem deo celog tima – poručuje Šaulić za “Blic”, koji je brzo snimio svoje scene i potpuno se uživeo u ulogu koja mu nije teško pala jer je inspirisana onim što on radi i u privatnom životu.

Ono što je novina jeste i to da će ova sezona serije “Ubice moga oca” biti emitovana na TOP kanalu i imaće priliku da je gledaju gledaoci u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Makedoniji. 

Na setu je, kako su primetili novinari, vladala vesela atmosfera. Dok su Vuk i Tika ispijali čašice alkohola, sve su pomno pratili scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, kao i reditelji Ivan Živković i Miroslav Lekić.

Za to vreme Šaban je sa Aleksandrom Kovač i harmonikašem Acom Sofronijevićem sedeo za stolom i slušao instrukcije. Samo ljudi koji su pisali scenario i drže rediteljsku palicu znaju ko je ubica u ovoj seriji, dok su glumci kojima je to povereno obavezani na ćutanje. Šaban Šaulić nije uspeo da odgonetne ko je počinio zločin iako su mu glumci poveravali mnogobrojne tajne.

Jelenina sudbina neizvesna, Aleksandar misli da je on meta

Kako saznaje “Blic”, prva epizoda nastavka serije “Ubice moga oca” doneće nove zaplete.

Jelenina sudbina je neizvesna. Aleksandar je zbog toga potpuno van sebe, dok će Mirko pokušati da bude racionalan i obavi uviđaj. Policija blokira grad i počinje opsežna istraga. Iako je rastrojen zbog svega što se desilo, Aleksandar shvata da je možda i on bio meta pucnjave, što istragu vodi na sasvim drugi kolosek – otkriva izvor blizak ekipi šta će se sve zbivati sutra veče.