SUZE NIŠTA NEĆE REŠITI: Kako da se ponašaš kad ON ima novu devojku

veza
Pixabay.com

Ovo je stresna situacija i za one najsmirenije. Javljaju se osećaji za koje nismo ni znali da postoje, a samim tim i nervoza.

 

Raskinuli ste, i baš kada si mislila da si ga prebolela, srećeš ga u gradu sa novom devojkom. Ova je situacija neprijatna je za svo troje, ali postoje načini kako je učiniti manje neprijatnom:

Smeši se

Čak i ako ti se plače, nabaci svoj najbolji osmeh i glumi da je sve u redu. Samo nemoj preterati, jer ako budeš previše srećna i oduševljena, svi će znati da glumataš.

Smiri se

Ovo je stresna situacija i za one najsmirenije. Javljaju se osećaji za koje nismo ni znali da postoje, a samim tim i nervoza. Iz situacije ne možeš pobeći, pa jednostavno duboko udahni i odradi to kao intervju za posao: Smireno i staloženo.

Nemoj biti zajedljiva

Znamo da bi je najradije zveknula torbom po glavi ili barem kritikovala njen način ponašanja, ali to ti neće pomoći. Budi pristojna i ponašaj se kao da ti je sasvim svejedno.

Hvali se

Sve što je dobro u tvom životu možeš naglašavati i preuveličavati do mile volje (dobro ne baš previše). Samo pazi da ipak ne deluješ previše bahato, jer će videti o čemu se radi.

 
Otiđi prva

Odglumi da taman imaš dogovor i kreni pre nego što oni kažu da moraju ići. Lepo ih pozdravi i kaži da ti je drago što si je upoznala – delovaćeš kao da si stvarno krenula dalje, čak i ako nisi.