SVADBENA ZVONA U HOLIVUDU: Lepa oskarovka izgovorila sudbonosno DA (FOTO)

Oskarovka Dženifer Lorens udala se ovog vikenda na Roud Ajlendu u SAD za njujorškog trgovca umetninama Kuka Maronija na ceremoniji kojoj su prisustvovale brojne holivudske zvezde.

printscreen

Venčanje je održano u subotu u vili u Njuportu na Roud Ajlendu. Predstavnica za medije Dženifer Lorens potvrdila je za AP da je venčanje održano, ali nije saopštila detalje sa venčanja.

Portal people.com prenosi da su među 150 gostiju u Dvorcu Belkort bili, između ostalih, Ema Stoun, Kris Džener i Ejmi Šumer.

View this post on Instagram

Jennifer Lawerence and Cooke Maroney wedding . . #wedding #weddingday #love #family #jenniferlawrence #cookemaroney #model #beauty #portaldemoda

A post shared by Portal de Moda (@portaldemoda.pt) on

Kako prenose američki mediji, Dženifer je čuveno “da” izgovorila u veoma jednostavnoj venčanici poznatog modnog brenda “Dior” čije je i zaštitno lice, a na Instagramu se nakon venčanja pojavila i fotografija glumice, na kojoj se vidi nasmejana i srećna Dženifer.

Inače, dvorac u kom je održano venčanje vlasništvo je Karolin Rafaelijan, vlasnice i osnivača kompanije za nakit Aleks i Ani.

List “Newport Daily News” prenosi da je oko 100 obožavalaca stajalo ispred vile u nadi da će uspeti da vide nekog od poznatih gostiju.