SVAKA ČAST! Komičarka postala mama istog dana kad i Megan pa pokazalna REALNO STANJE ŽENE nakon porođaja (FOTO)

Ona je brutalno iskrena i 24.000 ljudi joj je zahvalilo na tome na Instagramu. Poznata američka komičarka Amy Schumer nedavno je postala majka i objavila je nekoliko fotografija o tome...

printscreen

Komičarka Ejmi Šumer (37) i kuvar Kris Fišer (39) roditelji prvog deteta postali su istog dana kad i princ Hari i Megan Markl.

I dok kraljevski par istupa sa uglađenim fotografijama svoje bebe, a Megan je pred medije, dva dana posle porođaja, stala doterana, smirena i nasmejana u dvorcu Windsor, Ejmi pokazuje stvarnu sliku stanja novopečenih majki i očeva.

Štaviše, ide korak dalje i pomalo zgražava svet iskrenošću. Dok se njene fotografije i reči ‘na prvu’ možda čine brutalno iskrenim, na kraju imaju i po dva i po miliona lajkova. Svet je ipak zreo za ogolelu stvarnost!

Na poslednjoj fotografiji, Ejmi u jedan posle ponoći sedi namrštena, u širokoj spavaćici. Kosa joj je raščupana i prima infuziju.

Na nogama ima debele crvene čarape sa belim detaljima. Ispred nje se vidi druga žena koja drži bebu, a ona u pozadini izgleda kao da je u “vantelesnom” stanju.

View this post on Instagram

Milf alert 1 o’clock

A post shared by @ amyschumer on

I to je ta slika s kakvom se, nema sumnje, može poistovetiti većina žena (svaka čast onima koje nakon porođaja izgledaju sjajno i onima koje se i tada trude da su našminkane i doterane).

Većina žena ipak izgleda poput Ejmi na ovoj fotografiji i ta stvarna slika ženama sigurno više pomaže od idiličnih, nameštenih poza savršenih i sretnih žena s njihovim preslatkim bebicama u naručju.

Zato i toliko komentara na objave ove novopečene majke.

Tako to izgleda, da. Pokaži svima pravu sliku. Hvala što stvari prikazuješ onako kakve jesu…  – nanizalo se gotovo 25.000 takvih misli u komentarima!

Čak je i Orlando Blum, glumac koji ima dete sa bivšom partnerkom Mirandom Ker, ovu njenu objavu komentarisao s emotikonom koji gori!

View this post on Instagram

10:55 pm last night. Our royal baby was born.

A post shared by @ amyschumer on

I tokom trudnoće Ejmi Šumer nije krila da ima teške mučnine i da je nekoliko puta završila u bolnici na infuziji. Patila je od stanja Hypermesis gravidarum i morala je da otkaže turneju koju je već bila započela nadajući se da će moći odraditi sve nastupe. Tada je čak podelila video kako povraća, posle čega se penje na pozornicu.