SVAKA ČAST ZA HRABROST: Poznate holivudske lepotice progovorile o problemu koji muče svaku devojku

Iako su na crvenom tepihu savršene i često se čini da nemaju mana, slavne zvezde se i te kako nose sa sličnim kožnim problemima kao i svi.

printscreen

Kendal Džener

O nesigurnostima u vezi sa kožnim problemima izjasnila se sestra iz Kardašijanskog klana.

Izbegavala sam da gledam ljude u oči verujući da tako neće videti moje lice. Bilo je to veoma loš period za mene, akne su ubijale moje samopouzdanje – ispričala je Kendal.

Kameron Dijaz

printscreen

U svojoj knjizi objavljenoj 2014. godine, Dijaz je podelila sa obožavaocima priču o borbi sa aknama koju je započela sa 20 godina.

Imala sam užasnu, užasnu kožu. Bilo je neugodno i frustrirajuće, uvek sam se osećala loše zbog svog izgleda – izjavila je Kameron.

Rijana 

instagram/badgalriri

Rijana je objasnila šta radi kada joj se pojave akne.

Kada osetim da će se na mojoj koži ponovno pojaviti akne, ne konzumiram alkohol i unosim dosta vode. I ruž! Ruž je neophodan jer odvlači pažnju s mojih mana – objasnila je pevačica.

Ema Stoun

youtube/printscreen

U jednom od intervjua, Ema je otkrila da su njeni problemi sa aknama počeli još tokom tinejdžerskih dana. Stres tokom snimanja filma “Laka petica” podstakao je njihovu pojavu zbog čega su morali da ih izbrišu u montaži.

Shvatila sam koliko sramotno može biti kada imaš cistične akne i stvarno me zanima kako one nastaju – rekla je glumica.

Ališa Kiz

printscreen

Ališa je trenutno kraljica lepog lica bez šminke, ali je u jednom intervjuu priznala da je trajalo zauvek kako bi postigla ovakvu kožu.

Znam šta znači imati lice puno nesavršenosti i bubuljica – rekla je.

Rekla je i da je u toku prve trudnoće izbacila mleko iz ishrane i intenzivirala unos vode što je napravilo značajnu promenu na njenoj koži.