Vodeni znakovi: Rak, Ribe, Škorpija

Vodeni znakovi su veoma spontani i pored sebe žele istog takvog partnera, sa kojim će sve ići glatko i prirodno. Pripadnice ova tri horoskopska znaka, bez dvoumljenja će izabrati muškarca, avanturističkog duha, koji će joj biti dnevna doza adrenalina.

Vatreni znakovi: Lav, Ovan, Strelac

Žene rođene u ova 3 znaka, po pravilu “padaju” na “loše” momke, sa kojima će veza biti puna uzbuđenja i akcije. One bi definitivno trebalo da budu malo opreznije, kako ne bi naletele na veoma opasnog igrača, sa kojim neće lako izaći na kraj.

Vazdušni znakovi: Blizanac, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znacima ponekad su nesigurne, pa pored sebe žele muškarca koji uvek zna šta hoće i koji će u svakom trenutku pozitivno uticati na njihovo samopouzdanje, pa će se one u svakom trenutku osećati atraktivno i poželjno. One uvek biraju muškarce koji su spremni preuzeti inicijativu.

Zemljani znakovi: Devica, Bik, Jarac

Ženama rođenim u ovim znakovima, najbitnija je sigurnost, pa su veoma zainteresovane za uspešne muškarce, pune samopouzdanja. Uz to, one žele partnera koji će slediti njihov instinkt na putu ka uživanju i zadovoljstvu.loading...