“SVAKI PEDALJ TELA BOLI!” Naša mlada pevačica progovorila o borbi sa KORONOM

Koronavirus i dalje seje smrt i strah širom sveta. Verovanje da oboljevaju stari i bolesni svakoga dana pada u vodu, a srpsku javnost posebno je potresla jučerašnja tužna vest da je bubnjar Amadeus benda Bojan Zlatanović Tokan izgubio bitku sa ovom bolešću. Bojan je imao samo 45 godina, i prema rečima njegovih prijatelja bio je potpuno zdrav i sportski orjientisan čovek.

printscreen

Mnoge javne ličnosti u Srbiji su otkrile da se bore sa koronom i da simptomi nisu neprimetni, te je tako i mlada pevačica Marija Mikić priznala da već 8 dana vodi bitku sa koronavirusom, a s obzirom na nešto lakšu kliničku sliku nalazi se u kućnoj izolaciji.

Pevačica je otkrila da je boli svaki deo tela, kao i da je na terapiji i infuziji.

E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni. Korona 8. dan. Izašla sam iz kuće samo da primim terapije i infuziju. Ovako to stvarno izgleda. Nije naivno ljudi – napisala je marija u opisu slike.

Čuvajte se, sebe čuvajte i svoje ukućane, mislimo da smo jači od svega i ono srpsko “ma neće baš mene”. Onda dođes do toga da te boli svaki deo tela. E, pa korono neće moći! Još malo – poručila je pevačica svojim pratiocima na Instagramu.