SVAKI ZNAK HOROSKOPA IMA TRI LICA, ali u budućnost vas vodi SAMO JEDNO! Saznajte koje!

Vaš horoskopski znak ima tri različita lica, a dan vašeg rođenja utiče na to koje lice će pokazati put budućnosti!

Pixabay.com

Zodijak se po dužini sastoji od 360 stepeni, deli se na 12 znakova, svaki znak ima tačno 30 stepeni, koji se mogu podeliti na tri jednaka dela od po 10 stepeni. Ovi delovi nazivaju se desetine ili dekade. Desetine su dodeljene znacima istog elementa, kojem pripada onaj znak kojeg su deo.

Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strelcem, dakle sve tri desetine predstavljaju vatrene znakove. Svakom dekadom vlada vladar onog znaka kojem je dodeljena, pa će u prethodnom primeru, prvom desetinom vladati Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećem Jupiter (Strelac). Svaka dekada ima svoje značenje i može dodatno da pojasni karakter čoveka i njegove sklonosti.

Ovan

I DEKADA (21 – 30.3.)

Vladar Mars

Puni ste energije, strasti i entuzijazma. Život vam je prepun uzbuđenja i poduhvata koji bude adrenalin, a ono što vam nedostaje jesu strpljenje i samokontrola. U ljubavi ste nagli, brzo planete, ali se još brže osećajno ugasite. Pripazite na glavu, zube, oči i uši.

II DEKADA (31.3 – 10.4.)

Vladar Sunce

Rođeni ste vođa, težite dominantnim ulogama, hodate uzdignute glave, čuvate ponos i uživate u komplimentima okoline. Velikodušni ste i darežljivi. Imate mnogo prijatelja i aktivan društveni život. Posedujete talent za zavođenje.

III DEKADA (11 – 20.4.)

Vladar Jupiter

Aktivni ste i preduzimljivi. Težite visokim i uglednim pozicijama u društvu i na poslu. Veliki ste pustolov i istraživač. Sposobni ste da ostvarite svoje ideje. Na poslovnom putu vas čekaju uspeh i novac, a na intimnom brak iz ljubavi.

Bik

I DEKADA (21  – 29. 4)

Vladar Venera

Obdareni ste lepotom, šarmom i senzualnošću. Ima nešto u vama što privlači ljude u vašu blizinu. Volite muziku, modu, ukusan zalogaj i odabrano vino. Erotični ste, zavodljivi i ne možete da zamislite život bez partnera i ljubavi.

II DEKADA (30.4 – 9.5.)

Vladar Merkur

Komunikativni ste, elokventni, možete biti uspešni u pisanju, dizajnu, trgovini i odnosima s javnošću. Imate mnogo hobija. Rano počinjete da zarađujete za život. Vaše veze uglavnom počinju iz prijateljstva i bitno vam je da s partnerom delite iste interese.

III DEKADA (10 – 20.5.)

Vladar Saturn

Ambiciozni ste. Mnogo vam znače materijalna sigurnost i profesionalni uspeh pa energiju ulažete u to. Vrlo ste uporni, tvrdoglavi i neprilagodljivi.

Blizanci

I DEKADA (21 – 31.5.)

Vladar Merkur

Komunikacija, obrazovne ustanove, zabavna industrija, rad u medijima neka su od područja u kojima biste mogli da ostvarite uspeh. Brbljivi ste, duhoviti, simpatični, volite da vam se dive zbog pameti, a i gestikulacija vam je živahna. Čuvajte živce.

II DEKADA (1 – 11.6.)

Vladar Venera

Uživate u zavođenju, znate kako da se svidite drugima, uvek ste u centru zbivanja, imate mnogo poznanika, a malo pravih prijatelja. Sledite modne trendove. Bivanje u dugoj vezi vam brzo dosadi.

III DEKADA (12 – 20.6.)

Vladar Uran

Inteligentni ste, domišljati, privlače vas ljudi jakog karaktera i neobičnog načina razmišljanja. Imate mnogo talenata i možete da radite više stvari istovremeno. Volite svoju slobodu i nije vas lako zadržati na mestu. Veze su vam pune uspona i padova.

Rak

I DEKADA (21 – 30.6.)

Vladar Mesec

Romantični ste, osećajni i intuitivni. Odani ste porodici i tradicionalnim vrednostima. Raspoloženje vam se u danu promeni nekoliko puta. Sanjar ste i brižni prema onima koje volite. Krijete osećanja, ranjivi ste i bojite se emocionalnih povreda.

II DEKADA (1 – 11.7.)

Vladari Mars i Pluton

U detinjstvu povučeni i stidljivi, u zreloj dobi pretvaraju se u samosvesne ratnike, ne dopuštajući da ih vređaju i omalovažavaju. Teško se nose s burom emocija i strasti koju kriju od drugih. Velikodušni su, osetljivi, nekad arogantni i provokativni.

III DEKADA (12 – 22.7.)

Vladar Neptun

Vi ste umetnička duša i život vam je nezamisliv bez dobre knjige, plesa, muzike. Volite more i vodu, to vas opušta. Skloni ste iluzijama, naročito kad se zaljubite. Ne plaši vas samoća, ali strahujete od gubitka ljubavi i voljene osobe.

Lav

I DEKADA (23.7 – 2.8.)

Vladar Sunce

Teatralni ste, znate da se nametnete, privučete pažnju, zavedete, pokažete samosvest i raskoš svog karaktera. Ne podnosite autoritete, iako svoj rado namećete drugima. Volite decu, igru, zabavu, lepe stvari i život na visokoj nozi. Čuvajte srce i krvni sistem.

II DEKADA (3 – 12.8.)

Vladar Jupiter

Velikodušni ste, optimistični i zabavni. Znate da rukujete novcem i po pravilu on lako dolazi u vaš život. Imate visoke moralne principe, cenite istinu i iskrenost. Jedan deo života možete provesti u inostranstvu. Kroz život imate mnogo ljubavnih veza.

III DEKADA (13 – 22.8.)

Vladar Mars

Energični ste, strastveni, aktivni i odlučni. Ne podnosite monotoniju i uvek ste u potrazi za nekim novim iskustvom. Teško kontrolišete osećanja, a ljubavni život vam je buran i nepredvidljiv. Najveća opasnost zdravlju vam je suludi i stresni ritam života.

Devica

I DEKADA (23.8 – 2.9.)

Vladar Merkur

Mnogo razmišljate, dugotrajno analizirate, sve želite da isplanirate i ništa ne prepuštate slučaju.

II DEKADA (3 – 12.9.)

Vladar Saturn

Delujete hladno i proračunato, kontrolišete emocije i često ste preterano sumnjičavi i oprezni. Skrivate osećaje u strahu da ne budete povređeni. Racionalno raspolažete novcem. Bitna vam je finansijska stabilnost, a u emocije se ne pouzdajete previše.

III DEKADA (13 – 22.9)

Vladar Venera

Pedantni ste, istančanog ukusa, uvek lepo obučeni i pomno doterani. Imate smisla za diplomatiju, ne volite grubost i prema svima se trudite da budete ljubazni. Dobri ste u svom poslu. Bežite od intenzivnih osećaja, a partnera posmatrate kritičkim okom.

Vaga

I DEKADA (23.9 – 2.10.)

Vladar Venera

Imate čaroban osmeh, neodoljiv šarm, a lepim rečima otvarate sva vrata. Brak i ljubav su vam izuzetno važni. Naprosto ne znate i ne možete da budete sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni. Često se bavite poslovima koji su vezani za lepotu ili žene.

II DEKADA (3 – 12.10.)

Vladari Uran i Saturn

Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvek ćete ostati na nogama. Vi ste kao gvozdena šaka u baršunastoj rukavici. Kad vas naljute, znate da budete opasni i nemilosrdni. Ambicija vas može odvesti na put poslovnih uspeha.

III DEKADA (13 – 22.10.)

Vladar Merkur

Možda vas život nije mazio, ali inicirao vas je na put samoostvarenja i ličnog razvoja. Nadareni ste za muziku, ples, glumu. Dugo zadržavate mladolikost i vitalnost.

Škorpija

I DEKADA (23.10 – 2.11.)

Vladar Mars

Često imate izuzetne sposobnosti, ponekad i natprirodne. Imate snažan karakter, strastveni ste i uvek željni izazova i dokazivanja. Znate da budete osvetoljubivi i ljubomorni. Možete se baviti vrlo stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste naročito verni.

II DEKADA (3 – 12.11.)

Vladar Neptun

Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i harizmu. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III DEKADA (13 – 21.11.)

Vladar Mesec

Samozadovoljni ste, ali i vrlo maštoviti i osetljivi. Zračite seksepilom, zavodite pogledom kojem je nemoguće odoleti. Iako znate da budete autodestruktivni i možete proći kroz teže životne krize, imate veliku sposobnost regeneracije. Neuništivi ste.

Strelac

I DEKADA (22.11 – 1.12.)

Vladar Jupiter

Krase vas veliki optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture. Imate nos za biznis. Znate da uživate, a omiljeni moto vam je “živi i pusti druge da žive”. Sreća vas često čeka daleko od mesta u kojem ste rođeni.

II DEKADA (2 – 11.12.)

Vladar Mars

Možete doći u posed tajnih znanja, izučavati prošlost i drevne narode te se baviti poslom koji će u drugim ljudima buditi svest o njihovoj ulozi u životu. Ne podnosite kad vam neko nameće autoritet ili vas sputava. Rano odlazite od roditelja.

III DEKADA (12 – 21.12.)

Vladar Sunce

Težite uspehu. Morate postići nešto više, biti iznad proseka. Tašti ste. Iako imate mnogo prijatelja, važniji vam je vaš lični prostor.

Jarac

I DEKADA (23 – 31.12.)

Vladar Saturn

U vašem životu je sve pohod i koliko god hiljada kilometara morali da pređete, nećete odustati dok ne dođete do cilja. Uporni ste, dosledni, ozbiljni i odgovorni. Rano u životu se suočavate s odricanjem, ali to je samo vaš uspon do vrhunaca.

II DEKADA (1 – 10.1.)

Vladar Venera

Rano sazrevate, prijatno se osećate u društvu zrelijih ljudi. Racionalni ste, štedljivi, ali moguće je da vas zaslepi raskoš, pa i pohlepa. Dobro se snalazite u organizaciji posla i radu s ljudima. U ljubavi ste verni.

III DEKADA (11 -19/20.1.)

Vladar Merkur

Imate visoko mišljenje o sebi, mnogo ulažete u obrazovanje i karijeru. U zrelijem dobu uživate u postignućima. Težite duhovnom razvoju, ali ni materijalna zadovoljstva nisu vam strana. Volite crni humor.

Vodolija

I DEKADA (20 – 29.1.)

Vladar Uran

Društveni ste, duhoviti, gladni naprednih ideja i neobičnih iskustava. Volite ljude, originalni ste, neposredni i za većinu teško dokučivi. Duhom ste ispred svog vremena, volite nauku, naučnu fantastiku i sve što može da uzbudi i zaintrigira vaš um.

II DEKADA (30.1 – 8.2.)

Vladar Merkur

Vrlo ste komunikativni, neposredni, mnogo razmišljate i brzo pričate. Najbolje vam leže kreativni poslovi i timski rad. Volite društvo mlađih osoba, znate da nasmejete i zabavite sagovornike. Na intimnom planu ćete često pomešati ljubav i prijateljstvo.

III DEKADA (9 – 18/19.2.)

Vladar Venera

U vama se odvija sukob između starog i novog, između želje da krenete dalje i ostanete tu gde jeste. Možete mnogo da postignete u poslovima vezanim uz modu, dizajn, nove tehnologije. Koliko god da ste skeptični, ne prestajete da istražujete sve što je novo i nepoznato.

Ribe

I DEKADA (19 – 28.2.)

Vladar Neptun

Maštoviti ste, kreativni, možete biti nadareni za komponovanje muzike, pisanje stihova, za ples, književnost i glumu. Izuzetno ste intuitivni, skloni idealizovanju i platonskim ljubavima. Nemate mnogo smisla za praktično, verujete prvom utisku i svojoj intuiciji.

II DEKADA (29.2 – 9.3.)

Vladar Mesec

Romantični ste, ranjivi i emotivno nesigurni. Volite decu, držite do porodice i onih koje volite. Pomažete slabijima i nemoćnima. Teško odlazite iz roditeljskog doma. Majka ima posebnu ulogu u vašem životu. Zaljubljive ste prirode i u večitoj potrazi za srodnom dušom.

III DEKADA (10 – 19.3.)

Vladari Mars i Pluton

Obdareni ste seksepilom i vrlo ste vešti u zavođenju. Posesivni ste prema voljenoj osobi i često je pritiskate velikim očekivanjima. Intuicija je vaš vodič kroz život. Za vas je bitno da imate jasan cilj u životu i razrađenu strategiju za njegovo ostvarenje.