Svakog jutra treba da se umijete mešavinom sode bikarbone i kokosovog ulja: Čeka vas ČUDESNI EFEKAT!

Lice
Pixabay.com

Oba sastojka su pristupačna i prirodna, i zato isprobajte ovaj domaći preparat što pre.

 

Bez svakodnevne nege lica nema zdrave kože ni besprekornog tena. Međutim, nije svejedno čime čistite lice. Neki preparati mogu da budu izuzetno jaki i da vam oštete kožu, dok su drugi slabi i neefikasni.

Ako ste nekada čitali sastav kupljenih proizvoda, videli ste da su puni raznoraznih hemikalija sa kojima uopšte niste upoznati.

Ova domaće mešavina ima samo dva sastojka koje već večeras možete da pomešate. Kokosovo ulje je prirodni antibiotik koji pomaže da se otpuše pore i da se rešite bakterija. Soda bikarbona efikasno čisti kožu jer reguliše njenu pH vrednost.

Nakon korišćenja ove mešavine, primetićete da vam je koža glatka, jer umanjuje ožiljke od akni i crvenilo. Takođe je dobra za suvu kožu jer je hrani. Oba sastojka su pristupačna i prirodna, i zato isprobajte ovaj domaći preparat što pre!

Postupak: kašiku-dve sode bikarbone pomešajte sa istom količinom kokosovog ulja, dok ne dobijete homogenu smesu. Ako ne možete sami da izmešate, stavite mešavinu u mikrotalasnu na 10-15 sekundi. Pomešajte, a zatim je stavite u frižider na 5-10 minuta. Toliko je jednostavno! Nakon toga, preparat možete da koristite kao piling za lice.