ŠVARCENEGER SE VRAĆA, ALI NIJE JEDINE! U nastavku TERMINATORA još neko izgovara ČUVENU REČENICU (VIDEO)

Novi nastavak kultne franšize “Terminator: Mračna sudbina” stiže u domaće bioskope 31. oktobra.

Promo

Pred nama je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, „Terminator: Mračna sudbina“ reditelja Tima Milera (Deadpool) i scenariste Džejmsa Kamerona (Avatar). Nosioci ove priče su likovi iz budućnosti i sadašnjosti,  a legendarni Arnold Švarceneger („T-800“) i Linda Hamilton (Sara Konor) nalaze se na njihovom čelu u svojim starim ulogama.

Novi trejler nagoveštava početak još jedne teške i neizvesne borbe protiv zla, a novi likovi koje igraju Mekenzi Dejvis, Bret Azar i Natali Rejes biće pravo osveženje za ljubitelje ove popularne franšize.

Originalni film Džejmsa Kamerona iz 1984. godine, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, još uvek važi za jedan od najboljih i najpopularnijih akcionih filmova i svakako zaslužuje počasno mesto kod ljubitelja naučne fantastike. Da li će “Terminator: Mračna sudbina” uspeti da dostigne taj nivo, ostaje da se vidi.

Čuvena replika “Vratiću se” (“I’ll be back”) od 31. oktobra će ponovo moći da se čuje u svakoj bioskopskoj sali širom Srbije, ali ovog puta neće je izgovoriti samo Arnold.