SVE JE U PODSVESTI: Deset “slučajnosti” koje zapravo znače da neko STALNO misli na vas

Naša podsvest može mnogo toga da nam kaže, samo moramo da naučimo da čitamo znake

Ljubav
Pixabay.com

Kada se emocionalno vežemo za drugu osobu, između nas nastaje nevidljiva veza. Čak i ako više nismo bliski i ne razgovaramo sa tom osobom, možemo osetiti njegovu tugu ili sreću.

Kako možete da znate da ta osoba misli na vas? Evo nekoliko znakova:

1. Neočekivan nalet emocija

Zamislite situaciju gde se lepo provodite, a u sledećem trenutku vas rastuži neki detalj. Imate nalet emocija koje vas preplave i osećate se čudno. Velike su šanse da u tim momentima neko vama blizak priča ili razmišlja o vama. To može biti vaš partner ili stari prijatelj.

2. Sanjali ste određenu osobu

Možda nikad do sada niste stanjali tog poznanika ili prijatelja, ali sinoć se pojavio u vašim snovima. Možete osetiti šta ta osoba misli, šta radi, kako govori. Najverovatnije je da je njegovo pojavljivanje u vašim snovima povezano s time šta on misli oo vama i da kroz san pokušava da vas kontaktira.

3. Želja da budemo bliži

Mnogi ljudi veruju da nas sudbina spaja. U stvari se zaljubljujemo jer podsvesno osećamo da je osoba koja misli na nas u stanju da zadovolji naše potrebe. Ovo objašnjava zašto tražimo načine da to unesemo u svoj život i smanjimo udaljenost između nas. Stiga, ako je određena osoba stalno u vašoj blizini, to je siguran znak da misli na vas i nesvesno poseže za vama.

4. Dugi osemh

Obratite pažnju šta radite kad sretnete starog prijatelja kojeg dugo niste videli. Osmehnete se i osmeh vam ostaje na licu duže od 10 sekundi. Osoba koja često misli na vas, sa vama će razgovarati drugačije nego sa ostalim.

5. Ta osoba vam je često u vidnom polju

Osoba koja misli na vas, ona želi i da bude blizu vas. Stoga ćete je često viđati okolo. Zbaog toga obratite pažnju ko je najčešće u vašem okruženju.

6. Stopala te osobe su uvek usmerene u vašem pravcu.

Stopala se prirodno okreću u pravcu u kojem želimo da idemo. Postoje podsvesna veza između naših namera i pravca koji nam pokazuju stopala. Ako ste u društvu ljudi, stopala će uvek biti okrenuta prema onim koje simpatišete.

7. Zainteresovana je za vaše prijatelje

Osoba koja vas simpatiše, biće zainteresovana i za vaše prijatelje.

8. Dolazi kod vas bez razloga

Kada ste nekome simpatični, ta osoba će tražiti svaki način da privuče vašu pažnju. Želeće da dođe kod vas, čak i ako za to nema objektivnih razloga.

9. Uši vam gore

Staro narodno verovanje kaže da ako vam uši gore ili vas svrbe, neko priča o vama. Ako vas levo uvo svrbi, neko razmatra vaše mane. Ako vas desno uvo svrbi ili gori, neko ko vas voli priča o vama.

10. Iznenadno kijanje

Opet narodno verovanje kaže da iznenadno kijanje znači da vas neko spominje.loading...