SVE JE U ZNAKU LJUBAVI: Saznajte kako će horoskopski znakovi provesti DAN ZALJUBLJENIH

Danas je sve u znaku crvene boje! Vreme je za ljubav, a evo šta vam vaš horoskopski znak sprema za Dan zaljubljenih.

Ljubav
Pixabay.com

Saznajte šta da kupite svojoj drugoj polovini, kako da je iznenadite ili zašto baš danas da je ostavite na miru.

OVAN

Današnji dan je kao stvoren za vas. Romantični deo vaše duše jedva je dočekao da “ispliva”. Uvek ste voljni da priredite nešto spektakularno svojoj “drugoj polovini”, a danas imate i povoda za to. Šta god da izaberete za poklon, budite sigurni da će biti iznenađenje, jer vaša harizma učiniće da čak i sitnica bude prevelika!

BIK

Za Bikove nije važno gde će danas biti. Oni vole da primaju poklone, pa je apsolutno svejedno da li ćete ih izvesti na večeru, dati im najskuplji poklon ili ih odvesti u bioskop, na primer. S druge strane, njihov senzibilitet je takav da su uvek raspoloženi za dobijanje darova. Ipak, idealna bi bila romantična večera uz flašu dobrog crnog vina – za Bikove je to uvek pun pogodak.

BLIZANCI

Više vole da pridaju značaj praktičnosti, pa su Blizanci uvek ti koji se pitaju: “Zašto se moramo voleti samo dana. Zašto to ne bismo radili tokom čitave godine?” Dakle, jasno je da im nije toliko stalo do Dana zaljubljenih. Ako se zabavljate sa ovim znakom ili ste u braku, danas budite što praktičniji i vodite se logikom.

RAK

Ima li većih romantičara od Rakova? Za njih je ovaj dan prava oaza ljubavi i oni željno iščekuju svaki partnerov potez. Romantični su u duši i u postpucima, pa od njih možete očekivati danas najbolji poklon ikada. Oni koji su sami, danas će, ipak, biti malo razdražljiviji – baš zato što su previše emotivni.

LAV

Ovaj znak danas nikako neće dozvoliti da bude sam! Večiti “lovci” ljubavi učiniće sve da Dan zaljubljenih ne provedu kod kuće, bilo da su singl ili su u vezi. Nisu naročito maštoviti kada je kupovina poklona u pitanju, ali vole nakit i “skupe sitnice”.

DEVICA 

Device su opsednute čistoćom! Čim uđu u kuću, gledaju gde je napadala prašina, plaše se mikroba i skeptični su prema tuđim higijenskim navikama. Njihov savršen poklon je čista kuća, tako da ćete ih najviše obradovati ako zavrnete rukave i sredite njihov dom.

VAGA

Vage su neponovljivi emotivci. Kada kažu da nisu, znajte da ne govore istinu. Dakle, koliko god da ponavljaju da im je svejedno gde ćete za Dan zaljubljenih, znajte da, u stvari, misle suprotno. Zato, ne propustite da iznenadite Vagu – na tome će vam biti zahvalne do sledećeg Dana zaljubljenih.

ŠKORPIJA

Ako je Škorpija singl, trudiće se da samu sebe zadovolji na različite načine. Danas ne brinite za nju! Ali, ukoliko su u vezi, pripadnici ovog znaka vole da ovaj dan provedu uz voljenu osobu, da sa njom na što romantičniji način provedu dan ili veče, a što se poklona tiče – upravo im je osoba u koju su zaljubljeni najveći dar!

STRELAC

Ako ste u vezi sa Strelcem, samo se opustite i čekajte čaroliju. Singl Strelac neće sedeti kod kuće i duriti se na Dan zaljubljenih već će otići u bioskop, utonuti u “50 nijansi mračnije” i izaći inspirisan filmom. Oni u vezi će sa partnerom uraditi nešto uzbudjlivo pošto vole da isprobavaju nove stvari.

JARAC

Jarčevi su poznati kao “opasni” zavodnici. Njima ovaj dan svakako neće propasti jer su i previše snalažljivi. Neće se naljutiti na vas ako ih ne udostojite svog prisustva, snaći će se oni! Ako se kolebate oko poklona za jednog Jarca – otvorite um – oni vole kad dobiju nešto unikatno.

VODOLIJA

Kao kreativne osobe sa svojim mišljenjem, Vodolije će same isplanirati svoju verziju ovog romantičnog dana. Ukoliko su već u vezi, neće praviti veliku frku pošto ne vole da javno iskazuju emocije. Ukoliko su solo, Dan zaljubljenih će provesti sa prijateljima.

RIBE

Baš zato što vole da “plivaju” u paru, onda je današnji dan kao stvoren za njih. Možemo da kažemo da je ovo njihov praznik i da Ribe najbolje znaju da ga iskoriste! Učiniće sve da svom partneru poklone najbolji dar, a što se poklanjanja Ribama tiče – ne opterećujte se previše, njima je dovoljno da ste tu!