SVE NEUKUSNIJI RIJALITI OD SUĐENJA: Je li OVO najbizarniji momenat parnice između Džoni Depa i Amber?

Advokat je piato Konolija, tačno, da li je svedočio momentu tokom kojeg Dep mokri u dvorištu njihove rezidencije u to vreme.

Printscreen/Kolaž

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd polako poprima obrise rijaliti programa, pa nakon što su izneli gotovo sav prljav veš koji su imali, na redu su došli i intimne priče, ondosno intimni delovi tela.

Naime, Malkom Konoli, telohranitelj Džonija Depa, bio je pozvan kao novi svedok u slučaju, a advokat njegove bivše drage ga je pitao, ni manje, ni više, nego o uriniranju glumca i njegovom polnom organu tokom boravka u Australiji 2015. godine, dok je Dep snimao peti nastavak “Pirata sa Kariba”. Amber Herd je u tom periodu živela sa njim u Australiji.

Advokat je pitao Konolija, tačno, da li je svedočio momentu tokom kojeg Dep mokri u dvorištu njihove rezidencije u to vreme.

Telohranitelj je zbunjeno potvrdio da je čuo određenu buku, te da je video Depa u predvorju kuće, ali da ga nije video kako mokri.

Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne? – upitao je zatim advokat i ostavio sve u šoku, jer nikome nije bilo jasno kako ovo pitanje može bilo čemu da koristi u brakorazvodnoj parnici, a Džoni Dep je prasnuo u smeh, a zatim spustio glavu na sto i nastavio sa smehom.

Mislim da bih se setio da sam video penis gospodina Depa – rekao je Konoli i tu se završila saga o neobičnom uriniranju u dvorištu kuće.