SVE PRIZNALA! Ovo je ISPOVEST manekenke koja se udala za 25 godina starijeg UKRAJINSKOG MILIJARDERA

Melita Onišenko
Instagram/Melita Onyshenko

Melita Fabečić je manekenka, i Miss Universe Hrvatske 2013, a Aleksandr Onišenko je biznismen, bivši pomoćnik ministra za krizne situacije Ukrajine, poslanik u parlamentu, vlasnik modne agencije i fudbalskog kluba Arsenal Kijev, piše portal "Bktvnews.com".

“Istina je, osećam se kao u bajci, srećna sam i zaljubljena. Suprug i ja upoznali smo se mesecima pre, međutim, sam čin venčanja dogodio se na brzinu, gotovo nemoguće brzo. Venčanje u bilo kojoj ustanovi zahteva vreme, pa je tako lista čekanja u Kijevu tolika da treba čak i do dva meseca ranije uzeti termin ukoliko se želi određen datum.

A mi smo svoje venčanje organizovali u malo više od nedelju dana. Ne mogu reći baš da je to bila ljubav na prvi pogled, ali mogu da smo kroz upoznavanje zaista kliknuli i da ga je ta iskrenost kod mene osvojila”, priča nam uzbuđeno bivša Melita Fabečić (21), koja se pre nekoliko dana udala za 25 godina starijeg ukrajinskog milijardera Aleksandra Romanoviča Onišenka.

 

Your wife. Melita Onyshenko 2.2 ???

A photo posted by MELITA ONYSHENKO ??? (@melita.onyshenko) on

Novopečena gospođa Onišenko, koja sad već menja prezime u dokumentima, pobednica je hrvatskog izbora lepote Miss Universe za 2013. i model koji zbog frapantne sličnosti s poznatijom lepoticom zovu hrvatska Adrijana Lima.

TUŽNA i krajnje ISCRPLJENA Adrijana Lima: Ima i ona svoje loše dane, a ovaj je bio jedan od takvih (FOTO)

Izabranik njenog srca je navodni miljenik bivšeg ukrajinskog premijera Viktora Janukoviča u čijemu je mandatu od 2007. do 2014. bio pomoćnik ministra za krizne situacije, a aktualno je poslanik u njihovom parlamentu, vlasnik modne agencije i prvoligaškog fudbalskog kluba Arsenal Kijev koji je kupio pre dve godine.

Fudbal mu je nova igračka, odnosno hobi koji ga sada zaokuplja umesto jahanja. Konjičkim sportom bavio se prethodno godinama, štaviše takmičio se na Olimpijskim igrama 2008. i 2012.

“Nisam tip devojke koja prilagođava istinu drugima. Imam svoje mišljenje i stavove. Naime, njemu zaista ne odolevaju devojke dok mene s druge strane nije toliko impresionirao na prvu loptu zbog, ajmo reći, novca i to je jedna od većih vrednosti koje takav čovek poput njega ceni kod jedne devojke, znam.

Moj muž i ja upoznali smo se na jednom od putovanja. Dobila sam priliku da vidim jedan od većih konjičkih klubova, upoznam olimpijske jahače i najbolje istrenirane konje sa svih strana svieta. Budući da zaista volim konje, bila sam izuzetno srećna.

Napolju jahanje jako cene, i ako znaš da jašeš to je “level up”. Pokazala sam se veštom, te ih sve impresionirala. Uočila sam da me svi posmatraju te mi je Oleksandr prišao i udelio kompliment koliko graciozno izgledam, da mi pristaje njegov konj koji je po prirodi inače divlji što ja nisam ni znala. Zatim se našalio kako sam uspela da napravim čudo, da ukrotim konja kojeg samo on uspeva da kontroliše. To je bilo naše upoznavanje. Uglavnom, osvojio me odlučnošću, stavom, gardom. Prosida je bila jako romantična, pitao me na hrvatskom želim li se udati za njega i zaista se oko celog tog čina toliko trudio, a meni je bio veliki šok“, priča zagrebačka lepotica.

Venčanju u Kijevu nisu prisustvovali njeni prijatelji i porodica. Iako je prethodno bio u vezi sa ženama poput teniserke Martine Hingis, naslednice prestižnog lanca hotela Paris Hilton i ukrajinske manekenke Snejane Onopko, kao i u braku s Miss Ukrajine Ksenijom Kuzmenko, na glasu je kao povučen i skroman čovek koji ne voli bespotrebno da rasipa svoj novac. Za tajno venčanje mladenaca saznalo se kad se ona na društvenim mrežama pohvalila venčanim listom i fotografijom u njegovom zagrljaju.

Za ovu Srpkinju verovatno niste ni čuli, a za njenim DEKOLTEOM Amerikanci su načisto poludeli (FOTO)

“Moja rodbina i prijatelji biće pozvani na proslavu koju pripremamo na proleće, sumnjam da će to biti u Kijevu ili Zagrebu, lokacije još razgledamo. Venčanje nije bilo u pravoslavnoj crkvi, kao što se u Hrvatskoj pogrešno pronelo. Njemu taj čin izuzetno znači, pa me pre venčanja u Kijevu upoznao sa svima, odveo u crkvu, prekrstio se i pokazao mi okolinu. Rekao mi je da je izbor zaista moj, on bi voleo da krenem tim putem, ali mi je isto tako naglasio da me prihvatio takvu kakva jesam.

Moji najbliži su ga upoznali budući da je pre venčanja došao sa mnom u Hrvatsku. Prijatno su iznenađeni njime i njegovom pristupačnošću kao i zainteresovanošću za moje i sve što volim. Svi moji bliži prijatelji i porodica su uz mene i jako mi veruju. Znaju kakva sam i veruju da ne bih loše odabrala ni zbog čega. Upoznala sam i ja njegove i sina jedinca na kojeg je jako ponosan. Odmah me predstavio kao svoju ženu. Moje ime sada je Melita Onišenko.Imam puno planova, a u ovom trenutku mi je najbitnije da radim na sebi, puno učim i nadograđujem se. I dalje imam svoju viziju, ciljeve, u čemu na brak gledam samo kao na plus jer uz sebe imam osobu koja mi je u svemu potpora, ljubav i oslonac, zbog koje ja sama želim biti bolja jer navija za mene.

Neću se toliko fokusirati na modeling. Moj suprug i ja se odlično razumemo i imamo slične poglede na sve. Lepo mi je dok sam s njim i zaista mu želim biti oaza mira i podrške, da sam u svemu s njim i uz njega. Upoznao je mnogo devojaka, top modele, misice kao i sportistkinje, ugledne dame, pa mi sigurno imponuje da od svih njih u prolazu baš mene odabrao i što sam upravo ja baš ta posebna za njega”, otkriva Melita.