SVE SPREMNO ZA ZADRUGU 3! Željko Mitrović UVODI ROBOTA U RIJALITI, a otkrio i DATUM POČETKA nove sezone (VIDEO)

Otkako se završila prošla sezona "Zadruge", celokupnu javnost interesovalo je kada će početi nove, treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. U susret novoj televizijskoj sezoni, sa TV Pink je juče zvanično saopšteno da će "Zadruga 3" početi 6. septembra, kao i prethodne dve.

Printscreen/Kolaž

Već tokom leta su počele pripreme za “Zadrugu 3”, a Željko je tokom jučerašnjeg dana obišao kompleks u Šimanovcima, kako bi se uverio da sve ide po planu. On je snimak iz “Zadruge” objavio na svom Instagram profilu, i tom prilikom otkrio neke novine koje očekuju učesnike, ali i gledaoce najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Naime, Željko je odlučio da budućim zadrugarima na raspolaganje stavi turbo rolere, koji su samo deo onoga što će stanovnici Bele kuće moći da koriste. Pored toga, Željko je otkrio i koja će uloga biti robota Leposave, koji će zadrugarima biti najbolji drug.

– Sve je spremno za ‘Zadrugu 3’, probni vozač di-džej Žeks je isprobao turbo rolere koji će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava – robot (Leposava se zove jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom, brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uredjaja! – napisao je Željko uz video.

Pored toga što je obišao kompleks “Zadruge” i isprobao turbo rolere, Željko nije odoleo, a da kroz kompleks u filmskim studijima ne provoza svoj izum – trokolicu.

– Pomirio sam se sa trokolicom jer je kao stvorena za ‘Zadrugu’! – napisao je vlasnik TV Pink.

View this post on Instagram

Pomirio sam se sa trokolicom jer je kao stvorena za Zadrugu!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Sasvim je sigurno da svi s nestrpljenjem očekuju taj 6. septembar kada ćemo saznati ko su učesnici “Zadruge 3” i kako će ona izgledati, a do tada će vas Željko na svom Instagram profilu obaveštavati o onome što priprema za novu sezonu rijalitija.