SVE ŠTO NISTE ZNALI O BIKU: Saznajte u čemu leži prava SNAGA ovog znaka

Astrološko objašnjenje upravo leži u osnovnim karakteristikama znaka Bika.

Horoskop
Pixabay.com

Opšte je poznato verovanje da su debeljuce veseli i dobrodušni ljudi. Astrološko objašnjenje upravo leži u osnovnim karakteristikama znaka Bika, koji, osim što vlada hranom i hedonističkim načinom života, upravlja i pevanjem, muzikom i plesom. Stoga, nije čudno da upravo među pripadnicima ovog znaka, kao i među onima kojima je on naglašen u horoskopu, nalazimo najveći broj muzičara i veseljaka, pišu Novosti.

Senzualan je, mnogo viša zadovoljstva nalazi u nesputanim čarima seksa nego bilo koji drugi znak. Nežan i romantičan, uživa u vođenju ljubavi uvek i svuda. Fizičke potrebe su mu velike, on mora da ima stalnu potvrdu ljubavi da bi bio siguran da je veza u redu, a ona se ogleda u fizičkom dodiru, maženju i milovanju. Najviše ceni partnera koji ima praktičan pogled na život kao i on i koji se ne meša u njegove ciljeve. Takođe, iako je velika maza, materijalni aspekt ljubavne veze mu je jako važan, pa zbog toga za partnera često bira osobu koja je situirana, jer niko drugi ne razume bolje poznatu izreku “kad glad uđe na vrata, ljubav izlazi kroz prozor”.

Veliki je hedonista, uživa u dokolici i sklon je da se, bez razmišljanja, prepusti ovozemaljskim uživanjima. Pošto mu seks mnogo znači može biti veoma promiskuitetan, naročito ako mu je Venera tako aspektovana.

Prava snaga Bika leži u njegovim emocijama koje zadovoljava, osim telesnim užicima, stabilnim vezama, bilo da su ljubavne ili prijateljske. Kada jednom stekne prijatelja, on će dati sve od sebe da to potraje zauvek. Ljubavne veze, ojačane obećanjima, brzo prerastaju u ozbiljne i završavaju čak i ranim brakom, jer stabilna veza je ono čemu ovaj znak teži.

Bik ne voli misterioznost u odnosima sa ljudima, a od partnera očekuje da mu ispuni sva očekivanja. Zajedničko obedovanje je za njega pravi način da vreme provede sa voljenom osobom, pa će eventualno odsustvo partnera biti veliki ljubavni greh koji ovaj znak ne prašta.

Prijatelji cene njegov istančan ukus u muzici i umetnosti. Čest je gost restorana, poznatih po dobrim specijalitetima i prijatnoj atmosferi. Ima onih koji ga optužuju da je materijalista, ali Bika to ne interesuje jer se takvi ljudi kratko zadrže u njegovom životu.

Ono što Bikovima zaista može da ugrozi zdravlje je gurmanska hrana, koje se teško odriču. Za njih je vrlo važno da smanje unos masnoće i slatkiša.

Atmosfera porodičnog doma za Bika je veoma važna, kao i osećaj pripadanja, ljubavi i poverenja.

Ako nešto želite da učinite za Bika, neka to bude nešto što je istovremeno lepo i korisno. Žene rođene u ovom znaku se neće buniti ako ih s vremena na vreme iznenadite parfemom ili kvalitetnim kozmetičkim proizvodom, jer podanice Venere cene lepotu. Pun efekat ćete postići slatkišima, cvećem ili hranom. Pošto ovaj znak predstavlja, između ostalog, i novac, nekada je idealno rešenje poklon-čestitka ili gotovina u koverti.

Decu rođenu u znaku Bika treba podsticati da što pre otkriju umetnost. Osim toga, trebalo bi što više da se bave sportom zbog zdravlja, jer sve bolesti dolaze usled nekretanja i gojaznosti.