SVE ZBOG LJUBAVI: Razvela se od muža i smršala skoro 100 kilograma kako bi ZAVELA OVU SVETSKU ZVEZDU (FOTO)

"Za Novu godinu sam imala 209 kilograma,, a sada 115 kilograma. No, neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta nedeljno."

screenshot

Ruskinja Marina Bogomolova, koja živi u gradu Penza, jedan je od najvatrernijih fanova portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda. 

Osim što je ceo svoj dom preuredila, odnosno dekorisala fotografijama fudbalskog asa, ona je otišla nekoliko koraka dalje – razvela se od supruga, smršala 94 kilograma i naučila engleski jezik. Osim toga, Marina je čak upisala školu fudbala gde je naučila da žonglira.

Pre pola godine sam ostavila muža. Kako kažu, nova ljubav ne treba da trpi. Rešila sam da smuvam Kristijana Ronalda – samouvereno kaže Ruskinja.

Njena drastična promena u životu je počela krajem 2017. godine. Tokom novogodišnjih praznika rešila je da se razvede, a osim što je napustila supruga, Marina se podvrgla i dijetetskom režimu ishrane… Za samo šest meseci oslabila je neverovatnih 94 kilograma, a time je bila “sve bliže Ronaldu”. 

Za Novu godinu sam imala 209 kilograma,, a sada 115 kilograma. No, neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta nedeljno – istakla je Marina.

Već nekoliko meseci pohađa časove engleskog jezika, ali kaže da se nada da je Ronaldo naučio ponešto ruskog.

Pošto je Ronaldo jedno vreme bio u vezi sa ruskim supermodelom Irinom Šajk, mislim da je morao da nauči ruski jezik. Ako ne, ja usavršavam engleski, pa ćemo se lako sporazumevati – kazala je ona.

Marina je na kraju objasnila da je osim Ronaldovog izgleda privlači njegova unutrašnja lepota i humanost koju, po njenom mišljenju, pravi muškarac treba da poseduje.

Kada birate nekoga onda se uvek trudite da izaberete najboljeg. Zato sam ja izabrala Ronalda. On je veoma harizmatična osoba, fizički savršen. Ima dobro srce, zanima ga humanitarni rad – poručila je Marina.

Inače, ova simpatična Ruskinja je tokom Svetskog prvenstva izradila dres na kome piše: Marina Ronaldo.