KARLEUŠA U AGONIJI: Svi pričaju o NASILNOM SKANDALU, a evo šta Tošićeva majka misli o snaji

Od ovoga ne odstupa!

instagram/karleusastar

Majka Duška Tošića, povučena udovica, koja retko napušta selo Orlovat pokraj Zrenjanina, domaćoj javnosti velika je misterija. Fotografisana svega nekoliko puta i to uvek u pratnji sina, za medije se gotovo nikada nije oglašavala, a ono što javnost najviše zanima je kakav odnos ima sa snajom Jelenom.

Poznato je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić omiljena tema u domaćim medijima. O tome šta se dešava u njihovom domu, kakvi su odnosi iza četiri zida i da li će im brak opstati nakon novih nevolja koje su ih zadesile, svakodnevno se piše.

Upravo iz tih razloga mnogi se pitaju, kako svi ti novinski napisi padaju Duškovoj mami Nikoleti, skromnoj, povučenoj ženi, koja najviše od svega ceni svoj mir.

Majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gde je s mirom živela sa svojim suprugom i podigla dvoje dece. Ipak, čak i u malom mestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaja Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta misli i posle skoro četrnaest godina, koliko su Jelena i Duško u braku, javnosti je nepoznato.

Ipak, ono što malo ko zna je da je Jelena dane nakon smrti majke, kada je Duško bio odsutan zbog poslovnih obaveza provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

Podsetimo, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.