SVET POLUDEO ZA OVIM TRENDOVIMA: Evo šta treba da znate ako planirate SVADBU ove godine

Novi trendovi venčanja su uvek uzbudljivi i lepi. Pogledajte šta će biti moderno i relevantno 2019. godine i koji će trendovi učiniti venčanje posebnim.

Venčanje
Pixabay.com

Buket i dekor od suvog cveća

Cveće je obavezan pratilac svakog venčanja. Sveže cveće izgleda spektakularno, ali ove godine postoji sve veća tendencija za suvim cvećem, posebno među boemskim nevestama.

Konfete

Za one koji žele zaista zabavno venčanje dekorateri predlažu konfete. 2019. godine to nije samo dekoracija za proslave, već pravi trend. Što više konfeta i boja – to bolje.

Stolovi sa voćem

21. vek je vreme društvenih mreža i prekrasnih fotografija. U 2019., novi trend dolazi u modu i obećava da će osvojiti mnoge gurmane i Instagram fanove. Reč je o organizovanju luksuznog švedskog stola sa sirevima, grickalicama i voćem. Ovo je pravi umetnički rad i garancija da gosti neće ostati gladni, a Instagram neće ostati bez šarenih fotografija.

Klasične venčanice

Čiste linije i bez ukrasa. Haljina u kojoj se vančala vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl je najpopularnija venčanica na Pinterestu. Takve venčanice će biti u trendu tokom 2019. godine.

Koralne nijanse

Pantone Institute proglasio je najmoderniju nijansu 2019. godine – koralnu. Naravno, ova boja obećava da će biti najpopularnija za dekoraciju venčanja.

Luksuzni šeširi

Ovaj trend nastao je na festivalu Met Gala 2018. godine, koji je inspirisao neveste da koriste kreativne ukrase: krunice, oreole, ekstravagantne ukrase, uređene u baroknom stilu.

Umetnost

Sve više parova pozivaju umetnike na proslavu. U trendu – ilustratori koji će zabavljati goste crtežima: portretima. Takođe na venčanju relevantni su umetnici akvarelisti koji crtaju sanjivu viziju ovog prelepog dana.

Koji vam se trend najviše dopao?