SVET SE OPRAŠTA OD MLADOG GLUMCA: “Voleo sam to dete, brinuo je za ceo svet”

Mladi glumac Kameron Bojs, zvezda Diznijevih filmova i serija, bolovao je od epilepsije, saopšteno je dva dana nakon što je glumac tragično preminuo u snu.

printscreen/instagram.com/thecameronboyce

Kameron je pronađen u subotu ujutro bez svesti, a lekari su ga proglasili mrtvim pošto nisu uspeli da ga ožive.

Glumac se godinama borio sa epilepsijom i uzimao je terapiju kako bi se napadi uzrokovani ovom bolešću smanjili. Na žalost, uprkos borbi Kamerona, bolest je pobedila.

– Preminuo je u snu zbog napada koji je bio posledica stalnog zdravstvenog stanja od kojeg se lečio – navela je glumčeva porodica u saopštenju. Glumčev otac Viktor opisao je smrt svog sina kao noćnu moru iz koje ne može da se probudi.

– Svet je bez sumnje ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetala, ali će njegov duh živeti kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli – saopštila je njegova porodica.

Fanovi se i dalje preko društvenih mreža opraštaju od glumca ostavljajući emotivne poruke. I mnoge poznate ličnosti sa kojima je sarađivao spominju ga u svojim tvitovima.

Od Bojsa se oprostio i Adam Sendler, koji je sa njim glumio u komedijama “Grown Ups” i “Grown Ups 2”.

– Premlad. Previše simpatičan. Presmešan. Previše divno, najtalentovanije i najkulturnije dete koje sam imao priliku da upoznam. Voleo sam to dete. On je toliko brinuo o svojoj porodici. Brinuo je za ceo svet – napisao je Sendler.

Kameron je 1999. godište. Proslavio se ulogom u seriji “Jessie”. U slobodno vreme se bavio humanitarnim radom, a bio je poznat i kao momak velikog srca.loading...