SVETLANA BOJKOVIĆ NEUTEŠNA: “Ne mogu da dođem sebi još, jako sam tužna!”

"Ne mogu da dođem sebi još, jako sam tužna!"

Youtube Printscreen/ Televizija srpske dijaspore

Juče je u Beogradu posle teške bolesti u 73. godini, preminuo Feđa Stojanović, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212.

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1973. godine u klasi prof. Milenka Maričića. Stalni je član Pozorišta Atelje 212 od 1973. godine. Radio je i kao profesor na Katedri za glumu na Akademiji umetnosti BK Univerziteta.

Ostaće upamćen po velikom broju uloga koje je ostvario u Ateljeu 212, Zvezdara teatru, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Teatru Madlenianum, Malom pozorištu “Duško Radović”, Pozorištu “Boško Buha”, ali i po ulogama u mnogobrojnim televizijskim serijama i filmovima.

Kolege se masovno opraštaju od velikog legendarnog glumca, Srbija Danas je kontaktirala Svetlanu Gojković, našu proslavljenu glumicu, koja je i dalje u šoku, nakon što je primila tragične vesti, te je ona za Srbija Danas podelila da je jako uznemirena i tužna na samom početku razgovora.

Ne mogu da dođem sebi još, jako sam tužna! – rekla je Svetlana drhtavim glasom.

Kad sam čula ostala sam na mestu. Pamtim ga kao kolegu, prijatelja, dobrog čoveka, on je bio u punoj snazi, ova vest me je šokirala. – rekla je Bojkovićeva.