SVETU SE NE MOŽE UGODITI: Na društvenim mrežama izbila rasprava zbog fotke Ešli Grejam na kojoj je POTPUNO GOLA (FOTO)

Poznata plus sajz manekenka i buduća majka Ešli Graham često objavljuje fotografije i prilično golišave videozapise i deli sa pratiteljima svaki detalj trudnoće. Pored toga, objavljuje snimke trudničkih treninga iz teretane, a progovorila je i o intimnom životu.

instagram/ashleygraham

Pratioci obožavaju njenu iskrenost, iako su neki zaključili da možda preteruje. Čini se kako se Ešli ne zamara mišljenjima drugih pa je objavila fotografiju na kojoj potpuno gola pozira pred objektivom svog supruga Džastina Ervina.

Zadnje snimanje u ovoj godini sa ljubavi mog života, dok u meni raste ljubav naših života – napisala je ispod objave.

Pratioci su poludeli za fotografijom i komentarisali kako je Ešli pravi uzor svim trudnicama i ženama, ali i da izgleda poput boginje. Ipak, nekima je zasmetalo što Ešli nije u potpunosti gola. Zasmetalo im je što manekenka nosi čarape, pa je krenuo pravi okršaj u komentarima.

Ne razumem zašto nosi čarape – stoji u komentarima.

Sve je super, ali mi čarape nisu jasne – napisao je jedan od pratioca.

Obožavaoci su odmah stali u njenu obranu i odgovorili hejterima kako joj je možda hladno ili jednostavno nosi čarape zato što želi. Ešli je jasno stavila do znanja svima da se ne bavi ovakvim komentarima jer ni na jedan nije odgovorila.

View this post on Instagram

Last shoot of the year with the love of my life, growing the love of our life. 🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on