SVI BI DA URONE U NJENE BUJNE GRUDI: Pogledajte “U AKCIJI” ženu zbog koje “GORI” BELA KUĆA! (VIDEO 18+)

Stormi Danijels
Beta/Will Heath/NBC via AP

Prošla su 23 sata i striptiz klub je proključao. Po reakciji posetilaca, jasno je da na pozornicu nije izašla obična striptizeta. Ona je Stormi Danijels, žena koju je navodni seks za jednu noć s Donaldom Trampom 2006. godine pretvorio u jednu od najpoznatijih u Americi.

 

Odevena u pripijeni vatrogasni kostim i s kacigom na glavi, obasjana zelenim i crvenim neonskim svetlima kluba Penthaus u Filadelfiji, Stormi Danijels kreće u svoju striptiz tačku uz pesmu Talking Headsa “Burning Down the House”.

Otkako je američka štampa otkrila da je Trampov advokat striptizeti platio 130.000 dolara kako bi je ućutao pre predsedničkih izbora, čini se da bi Stormi Danijels, odnosno pravim imenom Stefani Kliford, mogla da spali jednu drugu kuću – Belu.

Zaista je zaslužila – rekao je posetilac Hovard (58) koji nije želeo da otkrije prezime.

Tako objašnjava to što joj je za vreme nastupa stavljao novčanicu za novčanicom u tange i na kraju zaronio licem u njeno bujno poprsje.

Iako se Tramp i njegov advokatski tim očigledno ne snalaze dobro u celom slučaju i poslednjih dana daju konfuzne i kontradiktorne izjave o isplati Danijels, malo je ko smatra stvarnom pretnjom za američkog predsednika.

Nema šanse. Volim ga. Nadam se da će ispraviti ovu zemlju – rekao je Majk Savčuk (72), koji obožava Stormi, ali još više Trampa. On je dodao kako su i bivše predsednike, Kenedija i Klintona, pratili seksualni skandali.

Hovard takođe misli da Tramp ima stvari pod kontrolom.

Ona je ipak samo striptizeta – rekao je on.