SVI DETALJI SUKOBA IZMEĐU KUMOVA: Mediji bruje – JOVANA “ZAVRNULA” SRĐANA i za pare i za posao

Jovana prelazi na novi posao ali - bez Srđana!

Jovana i Srđan
Instagram.com/jovanamac

Sve je počelo tako što je, prema saznanjima Nova.rs, Jovana Joksimović nije ispoštovala dogovor koji je prethodno napravila sa svojim dugogodišnjim kolegom i kumom Srđanom Predojevićem. Naime, njih dvoje su se nakon otkaza na Prvoj TV dogovorili da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv ove televizije.

Međutim, prema tvrdnjama našeg izvora, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od “Prve”, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad. Ovo je, navodno bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

Kako bi konflikte i svađe sakrila od očiju javnosti, Jovana je navodno sa suprugom Željkom Joksimovićem, koji je inače i većinski vlasnik K1 televizije Srđanu ponudila nastavak zajedničke saradnje. Ovo je, međutim, prema tvrdnjama našeg izvora bila samo farsa za “drage gledaoce”.

Naime, kako saznajemo, uslovi koji su Predojeviću ponuđeni od strane pomenute televizije, bili su neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi, zbog čega je voditelj iste, bez razmišljanja odbio.

Kako bi proverili informacije do kojih su došli Nova.rs je pozvala Srđana Predojevića, koji nije želeo mnogo da govori na ovu temu, mada nije ni demantovao saznanja.

“I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorim, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa”, rekao je Predojević za portal Nova.rs.

Voditeljka Jovana Joksimović ostala je kao po običaju nedostupna za isti.loading...