Svi horoskopski znaci imaju slabu tačku, proverite koja je vaša!

Svi imamo slabu tačku, neko i više od jedne. Pročitajte šta o tome kaže horoskop.

Ovan

Ne voli da mu se priča šta treba da radi. Odbacuje ljude koji mu nameću svoju volju. Teško mu je i šefa na polsu da posluša, čak se često ponaša kao i da ga nema.

Bik

Ne voli da mu neko kvari uživanje, da mu neko dira hranu i sve one umetničke stvari za koje je on grčevito vezan. Ponekad kao da ne može da shvati da su nematerijalne stvari takođe važne. Sputavanje kreativnosti ili samovolje, izaziva nervozu kod Bika.

Blizanci

Recite im da ćute, da se ne šale sa Vama i to bi bilo to. Recite im da je ono što čitaju loše i nekvalitetno, to će ih uvrediti. Nikako im ne govorite da ne znaju da voze i da treba da smanje telefonske razgovore i sms poruke.

Rak

Ako hoćete da iznervirate Raka, nađite mu neku obavezu koja nema veze sa kućom i porodicom. To će ga izbaciti iz koloseka. Promena ustaljenih navika nije na njegovom spisku. Ne voli kad ga neko tera da se uozbilji ili da odraste.

Lav

Ne voli kad mu se naređuje. Ne pitajte ga za novčano stanje. Izbegavajte razgovor o njegovom partneru, to ne treba Vas da zanima. I ne dirajte Lava dok spava, to bar svi znamo. Ne voli kad nije u centru pažnje.

Devica

Ne kritikujte odeću ove osobe. Ni nameštaj u njenom domu. Neće to lako podneti, zameriće Vam. Ne pokušavajte da Devicu uklopite u svoj raspored, neće Vam uspeti, sem ako ona sama to ne želi.

Vaga

Ne pokušavajte da naterate Vagu da kaže svoje mišljenje ako zna da se ne slaže sa Vašim. Vaga ne voli svađe i rasprave. Loše mišljenje o drugima će zadržati za sebe, sem ako je neko ne isprovocira. Uvek misli da je u pravu.

Škorpija

Ne zapovedajte joj. Neće Vas poslušati. Uradiće baš suprotno. Ako je kritikujete, može vas ozbiljno povrediti. Teško prašta. Ne voli laž. Zlopamtilo.

Strelac

Ne voli obaveze. Ne voli da radi bilo šta na šta ga drugi teraju. Ne voli autoritete, ni zatvorene, male skučene prostore. Ne voli ljude koji ćute.

Jarac

Ne podnosi neozbiljne ljude. Ne voli gledanje na sat, sastanke koji su u određeno vreme. Stalno kasni. U svemu. Ne voli kad ga neko požuruje. Retko kad je tolerantan prema onima koji imaju drugačije stavove od njega.

Vodolija

Ne voli kad se nešto ne dešava brzo. Sve mora da se desi sad i odmah. Nestrpljiva osoba. Život bez stresa i užurbanosti nije život. Zato, očigledno nehajno ili namerno, zanemare neke stvari, da bi “uživali” u stresnom radu. Ne mogu da podnesu da su same. Uvek imaju prijatelje oko sebe.

Ribe

Ne mogu da žive bez misije, bez toga da su potrebni nekom. Zato teško podnose ignorisanje od strane drugih. Realan svet nije njihov. Oni grade paralelni pored ovog našeg. Imaju svoje viđenje sveta. Najviše oh nervira kada pomažu, a drugi to ne cene. Ponekad se samo iskupljuju, i nije reč o pravoj pomoći.