Američka pevačica i glumica Selena Gomez pojavila se na prestižnom Met gala balu, a njeno izdanje je nezvanično proglašeno najvećim modnim promašajem.

 

Iako je jasno da je Selena Gomez, koja je donedavno u modnim krugovima slovila za jednu od najbolje odevenih dama, uložila veliki trud da blista ove večeri, ipak je napravila mnoge propuste.

Naime, bivša devojka Džastina Bibera je odabrala raskošnu kreaciju koju potpisuje američka modna kuća Coach, koja je specijalno dizajnirana za Selenu.

Iako je reč o veoma modernoj haljini izrađenoj od prozirnog i lepršavog materijala i ukrašenoj volanima, sporan detalj je predstavljao njen dekolte.

 

Naglašeni izrez je osvajao pažnju, te je gotovo bilo nemoguće ne gledati prema njenim grudima, a razlog je nedovoljna učvršćenost korpi.

Iako je ovo apsolutni promašaj, najveće iznenađenje su izazvali čudna i prejaka šminka i lažan ten.

Taman ten je dodatno potamnjen, što je izgledalo veoma neprirodno, a na njenom licu se našao i bronzer koji se posebno ističe na predelu jagodica.

Od održavanja Met Gale, društvene mreže bruje o modnim kreacijama, na žalost Selena se reko pominje u pozitivnom kontekstu.loading...