Svi pričaju o prvom “TAJNOM KONCERTU” u Beogradu! Nećete verovati KO JE PEVAO, a i ko je sve bio (FOTO GALERIJA)

Tri velike regionalne zvezde obradovale su odabrane sjajnim "tajnim koncertom".

Promo

Spektakularnim “tajnim koncertom” na kome su nastupili Lepa Brena, Marija Šerifović i Toni Cetinski domaćoj javnosti predstavljen je novi glo 2.0 uređaj za zagrevanje duvana u roze i zlatnoj boji, kao i luksuzna limitirana serija u crnoj boji.

Dugo iščekivana premijera novog koncepta “glo Secret concert” okupila je više od 200 odabranih ličnosti među kojima su se našli Jovana Joksimović, Ivan Ivanović, Dragan Bjelogrlić, Biljana Tipsarević, Olivera Kovačević, Slaven Došlo, Nataša Miljković, Minja Miletić, Andrija Kuzmanović…

Prvi “tajni koncert” otpočeo je nastupom Marije Šerifović koja je publiku zabavila izvođenjem nekih od svojih najvećih hitova poput “Deo prošlosti”, “Pametna i luda”, “Čuvam se”, dok je nastup završila “Molitvom”.

Nakon duže pauze, beogradsku publiku oduševio je i Toni Cetinski sjajnom interpretacijom i energijom, dok je nakon njega sve prisutne iznenadio šou Lepe Brene koji je trajao do duboko u noć. “Srećna žena”, “Uđi slobodno”, “Poželi sreću drugima” – bile su samo neke od pesama koje je publika horski pevala zajedno sa Brenom.