SVI SMO JE OBOŽAVALI: Zvezda serije “Vil i Grejs” izobličena od operacija i više ne liči na sebe (FOTO)

Crvenokosu i simpatičnu Debru Mesing zavoleli smo u kultnoj seriji "Vil i Grejs", no danas - 21 godinu od početka snimanja serije, ona je praktično neprepoznatljiva!

printscreen

Naime, američka glumica nedavno je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija, a njenim pratiocima nije bilo potrebno dugo da primete da nešto nije sasvim kako treba.

I zaista – ako bolje pogledate, Debra je na ovim selfijima isuviše zategnuto i praktično “zamrznuto”, a za jednu 50-godišnjakinju ima neočekivano malo bora.

“Jesi li bila na zatezanju lica”, “Jao, ovo je previše botoksa”, “Lepa si, ali smanji upotrebu filera”, “Počinješ da izgledaš plastično”, “Šta ti se dogodilo sa licem?”, bili su samo neki od komentara.

Debra je rešila da ipak odgovori na ove komentare, poručivši da je pronašla dobre tretmane lica, te da koristi brojne kvalitetne preparate za negu lica. Ona je 2017. negirala da je imala bilo kakve zahvate na licu, te da je jedino što može da prizna da se podvrgnula tretmanu CoolSculpting kako bi zaledila svu masnoću u telu.

Podsetimo, Debra je svojevremno otvoreno progovorila koliko je teško nositi se sa svojim nesavršenostima kada radite u filmskoj industriji, a otkrila je i da je jednom prilikom odbila predloženu operaciju nosa da bi dobila ulogu u filmu “A Walk In The Clouds”.

Nisam nikad ranije snimala neki film, a onda mi je režiser povikao “Rez” i pitao me koliko brzo mogu da odem na plastičnu operaciju nosa jer će mu inače uništiti film – izjavila je u jednom intervjuu ova glumica.