SVI STARIMO, ALI NE MORA TO ODMAH DA SE PRIMETI: Pod hitno počnite da vodite računa o ovim DELOVIMA TELA

zene
pixabay.com

Postoje i delovi tela koji se pri svakodnevnoj nezi često zanemaruju, a koji lako odaju naše godine, baš kao i nemar.

 

Većina žena najveći deo pažnje posvećuje negovanom licu i vitkom telu. Ipak, postoje i delovi tela koji se pri svakodnevnoj nezi često zanemaruju, a koji lako odaju naše godine i nemar.

1. Laktovi

Laktove ne gledamo gotovo nikada, pa zašto bismo se o njima brinuli? Greška! Suvi i opušteni laktovi odaju godine i izgledaju zaista ružno u haljinama bez rukava. Za njih vam ne treba neka posebna nega, dovoljno je samo da pri nanošenju kreme za ruke namažete i njih.

2. Stopala

Suva i neuredna stopala pokvariće izgled i najlepših žena. Redovno odlazite na pedikir ili ga radite sami kod kuće, a svake večeri pre spavanja na noge nanesite debeli sloj kreme i zatim obucite pamučne čarape.

3. Unutrašnja strana bedara

Malo je poznata činjenica da se većini žena najviše celulita stvara upravo na ovom području. Unutrašnju stranu bedara često zaboravljamo u teretani i pri nanošenju anticelulitnih krema. Pozabavite se više ovim područjem i uskoro ćete biti oduševljeni izgledom svojih nogu.

4. Zanoktice

Mnoge žene pate od suvih zanoktica, ali retko kada preduzimaju nešto u vezi toga. Kremu za ruke počnite da utrljavate i u zanoktice, a svakako nabavite i poseban preparat u obliku “olovke” kojim ćete omekšavati zanoktice dok potpuno ne nestanu.

5. Područje oko očiju

Koliko god se pisalo o tome, mnoge žene i dalje koriste istu kremu za lice i područje oko očiju. Na ovom delu lica vaša je koža najtanja i prva će se popuniti borama pa joj morate posvetiti posebnu negu.loading...