SVI ŽELE DA BUDU U RIJALITIJU! Na konkurs za “ZADRUGU 3” prijavio se NEVEROVATAN BROJ LJUDI

Željko Mitrović odlučio je da obraduje vernu publiku, i nekome "iz naroda" omogući da postane deo rijalitija.

Dnevno.rs/Kolaž

Dušica je proteklog vikenda u jednoj od emisija “Zadruga – Narod pita” objavila da je Željko na svom Instagram profilu otvorio konkurs za učesnike “Zadruge 3”, a sve što je potrebno jeste da ga prate na ovoj društvenoj mreži i da mu pošalju svoju biografiju, fotografije i video snimke, a on će izabrati dvoje najzanimljivijih pratilaca koji će od septembra postati stanari Bele kuće.

Međutim, ni sam Željko nije mogao da pretpostavi da će za samo nekoliko dana otkako je objavljen konkurs, njegov inboks na Instagramu biti zatrpan prijavama. Za učešće u “Zadruzi 3” se već prijavilo više od 75.000 ljudi koji žele da postanu deo ovog velikog projekta.

Zbog ovako velikog broja pristiglih poruka, Željko je obavestio svoje pratioce da svi zainteresovani za učešće u “Zadruzi 3” mogu da svoje biografije, fotografije i video zapise pošalju na mejl adresu [email protected] , kako bi što brže i kvalitetnije odabrao učesnike treće sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Nama ostaje da sačekamo septembar i vidimo koja dva Željkova pratioca sa Instagrama će dobiti priliku da postanu deo rijalitija “Zadruga 3”, a s obzirom na ovoliki broj prijava, to neće biti nimalo lak zadatak.loading...