Svako od nas u životu teži za srećom, ali nekima to ne polazi za rukom. Koliko kod da se trudili i davali sve od sebe, nikako da im krene.

Sa druge strane, postoje ljudi kojima je sreća naklonjena u svim aspektima u životu.

Postoje horoskopski znakovi koji su po prirodu veliki optimisti i zrače pozitivnom energijom, te sve što zamisle ostvare.

Lav

Ovaj znak Zodijaka blista na svakom koraku poput pravog dijamanta. Za to je verovatno krivac njihova vladajuća planeta. Oni jednostavno samo žele da budu srećni i pun je pozitivne energije.

Iako većina misli da su željni pažnje i dramatični, oni samo žele da budu što prirodniji. Istina je da treba puno hrabrosti za to, ali Lav nema šta da krije.

Vaga

Pod vođstvom Venere, Vaga uživa da bude okružena lepotom i svim estetskim ugodnim stvarima.

Sve će učiniti da budu u dobrom društvu, zbog čega su u romantičnim vezama. Neslaganja su neizbežna u životu, ali s Vagom ste barem sigurni u dobar ishod jer vole da prave kompromis. Beže od sukoba i svađa.

Strelac

Pod vođstvom Jupitera, planete obrazovanja, napredovanja i mogućnosti, ovaj promenjivi vatreni znak uvek traži najbolje rešenje.

Otuda i njihov nemir i nezasitnost. Bilo da se radi o putovanju u inostranstvo ili studiranju u nekom egzotičnom mestu, čini sve da ostvare svoju želju, prenosi Elite Daily.