TAJANSTVENE, FATALNE I ZNAJU ŠTA ŽELE! Najmoćnije žene sveta rađaju se u OVOM ZNAKU

Saznajte detaljno kakve su ženske Škorpije! Kako kupuju, kakve parfeme vole, kakve su prijateljice... Upoznajte ih na najbolji mogući način - kroz astrologiju.

devojka
pixabay

Žena Škorpija je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i privlačna, duboka poput mora i, zavisno od raspoloženja, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija i jako je privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće da pređe preko svake prepreke u životu i suoči se s problemima i da uzdignute glave nastavi dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverene, snalažljive i snažne, žene Škorpije odlučne su da uspeju. Ne beže od napornog rada i spremne su da žrtvuju mnogo kako bi došle do svog cilja.

Seks & veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One zaista mogu da pokažu snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato što i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom.

Od partnera traže ono što i same daju – potpunu vernost, odanost i predanost, a za svog muškarca spremne su da učine sve. Hvaliće ga gradeći njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Neretko želi da nosi pantalone u vezi i traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visok libido, jako su strastvene i vole da daju i primaju senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, ali najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

Prijateljstvo

Žena Škorpija može da bued najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo nikada je nećete čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i čast je biti osoba u koju se žena Škorpija pouzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpije i može voleti i mrzeti s jednakom strašću, ali pošto retko pokazuje osećanja, teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete je primetiti. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu, sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana i zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije i imaju pomalo oštar izraz lica.

Poput orla mogu imati ‘nevidljive’ ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće tešku šminku, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

Stil

Voli modne trendove, ali nije rob mode. Poznata je kao trendseterka, pa ako ona nosi ružičastu, svi će nositi ružičastu. Elegantna i zavodljiva, zna šta joj najbolje stoji i ne boji se da nosi odeću koja će istaći njene fizičke atribute.

Posebno obožava donje rublje, što je u skladu s njenom prirodnom sklonošću da pronikne duboko ispod površine, a najseksi će se osećati u svilenom, senzualnom rublju crne ili tamnocrvene boje.

Njeno postojanje prožeto je tajnama pa tako voli stvari koje izgledaju skupoceno, a zapravo su jeftine, što će ona, naravno, zadržati kao tajnu. Voli i torbe sa skrivenim džepovima, kao i medaljone oko vrata u kojima drži fotografiju koju nikada neće pokazati drugima.

Idealan izbor šminke za oči su tamne boje, odnosno “smokey eye” koji će na njoj izgledati dobro i ako nije savršeno našminkan. Dobro joj stoji glatka, potpuno ravna kosa, ali i lagano razbarušena. Ona zna da prava lepota znači biti snažna, zdrava i pametna.

Stil kupovine

U kupovinu garderobe ide s preciziranom idejom kakav utisak želi da ostavi s određenim komadom ili odevnom kombinacijom. Potrošiće mnogo novca na kožnu jaknu, a onda kupiti najjeftiniju majicu koju će nositi ispod jakne. Zašto ide iz krajnosti u krajnost, nikome neće otkriti jer je to deo njene tajnovite osobnosti.

Stilska ikona

Da žene Škorpije imaju i te kako smisla i instinkta za modu i stil, dokazuje i najveći modni autoritet na svetu, glavna urednica modne Biblije “Voga” Ana Vintur.

Slavne Škorpionke Tilda Svinton, Demi Mur i Ema Stoun znaju koje im boje najbolje pristaju pa se na crvenim tepisima često pojavljuju u toaletama svih nijansi tamnocrvene – boje burgundca, grimizna, boje kestena i sličnim tonovima. Besprekorno će izgledati i u crnoj i u smeđoj, ali stoje im sve tamne, misteriozne nijanse.

Večnim stilskim ikonama smatraju se i oskarovke Vivijen Li i Grejs Keli, holivudska prava princeza iz bajke, kako i danas tepaju princezi od Monaka. Treba spomenuti i indijsku glumicu Aišvaraju Rej, predstavnicu hipnotizujuće lepote, koju mnogi smatraju najlepšom ženom na svetu.

Idealan parfem: Za Škorpionke su idealni senzualni, intenzivni pa i jaki parfemi poput Jean Paul Gaultier “Classique Intense”, “Black Orchid” Toma Forda, Dior “Hypnotic Poison” i Bvlgari “Jasmin Noir”.