Ona je izjavila da joj je postalo važno šta unosi u organizam, ali da ne bi mogla na dijetu koja zahteva post, pre nosi T portal.

“Zbog obaveza ne smem da ostanem gladna jer u suprotnom mozak ne funkcioniše kako treba. Priznajem, ranije sam znala da se tešim hranom, pogotovo sendvičima posle napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma.”

Ona je u intervjuu za Gloriju dodala da je danas ponosna što opet može da uđe u maskirne pantalone, kupljene pre deset godina u Americi.

“Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj ishrani. Međutim, svima savetujem da se prethodno posavetuju s lekarom ili nutricionistom.”

Hrvatska predsednica je iz ishrane skoro sasvim izbacila šećer, beli hleb, kafu, crno vino zbog intolerancije na histamin, a od masnoća koristi isključivo domaće maslinovo ulje i malo maslaca.

View this post on Instagram

22. veljače, Dan glagoljice Sa zadovoljstvom sam se pridružila vrijednoj inicijativi Instituta za jezik i jezikoslovlje da se današnji dan, 22. veljače proglasi Danom hrvatske glagoljice, sa željom da se šira javnost podsjeti na važnost tog pisma i njegova udjela u izgradnji naše kulture i identiteta. Glagoljica je pismo hrvatskog naroda u kojem se simbolično zrcali burna povijest naše domovine, stoljećima izložene različitim kulturološkim prepletima i utjecajima. Glagoljicom su ispisani neki od naših najvažnijih, a sigurno i najstarijih kulturnih spomenika, liturgijskih knjiga i natpisa. Današnji dan podsjeća nas stoga na važnost tog osobitog dijela našega identiteta kao poticaj korištenja glagoljice u promociji hrvatske nacionalne kulture i države. #glagoljica #glagolitic #danhrvatskeglagoljice #prhkgk

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) onloading...