TAJNA NJENOG SAVRŠENOG TELA: Džej Lo otkrila TRI namirnice koje nikako NE TREBA konzumirati

Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove muzike koja još uvek uspeva da dostigne vrh muzičkih lestvica, Dženifer je dokazala da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

printscreen

Nedavno je Dženifer otkrila kako je jednostavna njena dnevna rutina i zato izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

View this post on Instagram

Wednesday just got so much better because all of my #QUAYXJLO @quayaustralia sunnies are back 👏🏽 in 👏🏽stock👏🏽!!! Get em’ before they’re gone again! 😎

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kofein

Dženifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šoljice kafe, ali Dženifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala mlađe.

Alkohol

Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, da unosi dovoljne količine vode, a svako jutro i meditira. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopezova je toga svesna.

Nedostatak sna

Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bismo mogli da normalno funkcionišemo, bez anksioznosti i stresa i da bismo usporili starenje.

Svojim primerom, načinom života i prihvatanjem oblina, Dženifer je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.