TAJNA PORODIČNE IDILE: Svi ih prepoznaju kao skladan holivudski par, a njihov brak počiva na OVIM PRAVILIMA!

Mila Kunis i Ešton Kučer
print screen/instagram.com/aplusk

Iako su jedan od najbogatijih parova na svetu, svoju decu vaspitavaju da budu skromna.

Ovo su činjenice o braku Mile Kunis i Eštona Kučera:

 

Veoma cene privatnost

Oni su svoju vezu dugo krili od javnosti i za razliku od drugih holivudskih parova ne trude se da preko svog braka postanu slavni.

Prvi Milin poljubac je bio sa Eštonom u seriji “That 70’s Show”

Iako su u seriji glumili ljubavne partnere Džeki i Majkla, privatno su bili samo prijatelji. Mila je imala 14 godina i svoj prvi poljubac je doživela upravo na snimanju sa devetnaeatogodišnjim Eštonom.

Obožavaju ulogu roditelja

Prvo dete su dobili 2014. godine, a drugo 2016. godine. Kažu da su im deca kompletno promenila život na bolje, a kuća im je haotičan zoološki vrt.

Godine 2012. dogodila se fatalna noć

Oni su se sreli na jednoj dodeli nagrada i Mila je otkrila da je to bio prvi put da je prespavala kod nekog muškarca.

Тri meseca su bili “prijatelji sa beneficijama”

Na početku su se dogovorili da imaju otvorenu vezu i da se mogu viđati i sa drugim ljudima, ali su se nakon tri meseca ipak zakleli na vernost.

Nemaju potrebu za dadiljom

Mila Kunis je jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, ali ona ne želi dadilju zato što smatra da su trenuci koje je provela sa decom najposebniji trenuci u njihovim životima. Ona kaže da ima dvoje predivne dece i da sve funkcioniše savršeno.

Ne objavljuje fotografije dece na Instagramu

Još su u tinejdžerskim danima i Mila i Ešton bili u fokusu medija, pa smatraju da njihova deca imaju pravo na privatnost i lični izbor, zbog čega ne dele fotografije dece na Instagram.

Ne žele da im deca budu snobovi

Oni ograničavaju kupovinu poklona i obraćaju pažnju na vaspitavanje zato što ne žele da njihova deca budu razmažene, zavisne osobe. Veliki deo njihovog nasledstva planiraju da jednog dana doniraju u humanitarne svrhe, a ne da ga ostave deci. Oni uče decu da mama i tata imaju novca, ali su ona siromašna.