TAJNA USPEŠNOG FLERTOVANJA: Strategije koje će naterati muškarca da preuzme inicijativu

Najlakše bi bilo doći do njega i reći mu: "Sviđaš mi se" - ali u ovom pristupu postoji opasnost da ćeš delovati očajno i previše zainteresovano.

Ljubav
Ljubav

Vrlo je jednostavno – ako te vidi nasmejanu, imaće osećaj da ti je prijatno u njegovom društvu, a muškarci žene kojima je prijatno u njihovom društvu žele da viđaju što češće jer imaju osećaj da nešto ipak rade dobro.

Započni komunikaciju

Neki se muškarci boje da započnu razgovor s devojkom jer su previše puta to uradili i bili grubo odbijeni. Ti znaš da si pristupačna, ali on možda ne zna pa je dobro da mu pokažeš. Najgore što se može dogoditi je da nije zainteresovan.

Slušaj ga

Nažalost, statistike pokazuju da žene jako puno pričaju a jako malo slušaju. Ako želiš da mu daš do znanja da te zanima, prvi korak je da stvarno pokažeš da te zanima – slušanjem.

Postavljaj pitanja

Devojka koja postavlja pitanja i potpitanja ostavlja utisak devojke koja želi da zna više o nekome, a muškarci na to i te kako padaju. I oni žele da znaju da su nekome važni, a upravo je to zaključak koji će doneti kad sretnu ženu koja je postavila nekoliko pitanja o njemu.

Aktiviraj se na društvenim mrežama

“Neću mu lajkovati ništa kako svi ne bi znali da mi se sviđa” je čest pristup među stidljivim ženama, ali to donosi još jednu stvar – ni frajer koji ti se sviđa neće imati pojma. Fejsbuk je idealno mesto za razbijanje leda i šteta je da ga ne iskoristiš.