TAJNA ŽIKINE DINASTIJE: Sećate se scene u kojoj Miša i Nataša “DIVNO MUZICIRAJU”? U njoj se pojavljuje i jedna GLUMAČKA LEGENDA (VIDEO)

Žikina dinastija
Printscreen

Proslavljeni glumac Dragomir Bojanić Gidra držao je svoj privatni život van domašaja javnosti, pa je ljudima malo poznato da je njegova žena u stvarnom životu bila Ljiljana Kontić, koja je glumila profesorku na čijem su se času Miša i Nataša ljubili u „Ludim godinama 6 – Šta se zgodi kad se ljubav rodi.“

 

Veliku popularnost Ljiljana je stekla ulogom Ljeposave u crnogorskoj televizijskoj seriji “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo“.

Ona je 1989. godine zajedno sa Dragom Malovićem, svojim partnerom iz serije, na Filmskom festivalu u Nišu dobila je prestižno priznanje – proglašeni su najboljim glumačkim parom te godine.

 

Međutim, svi koji su gledali “Lude godine“ i “Žikinu dinastiju“, sigurno se sećaju čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Nataša “divno muzicirali“, odnosno kada su pustili kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u drugoj prostoriji razmenjivali nežnosti.

Pogledajte tu scenu na 6:22:loading...