Nikada nemojte zaboraviti da pitate partnera kako mu je prošao dan
Ovakve stvari ne počinju gubiti na vrednosti ako ih pitate svaki dan. Na kraju dana, kada se utisci sležu nemojte zaboraviti pitati vašeg partnera kako se oseća, da li je umoran i šta mu se taj dan dešavalo. Dajte mu do znanja da je vama stalo, te saslušajte čak i one najsitnije probleme. Vašem odabraniku će to mnogo značiti.

Neke svađe su samo svađe, ne moraju voditi ka prekidu 

Iako zvuči neverovatno, ovo su potvrdili mnogi dugovečni parovi. Moguće je biti ludo zaljubljen u nekoga i u isto vreme biti ljut na njega. Svađe ne moraju značiti kraj. Parovi koji ostaju u vezama i poslije svađa biraju jedno drugo, te se trude što bolje rešiti konflikt.

Veze donose obaveze

Iako možda ne volite gledati utakmice ili izlaziti svakog petka uveče, potrebno je da nekada uradite takve stvari zato što će to vašeg odabranika učiniti srećnim. Njemu će mnogo značiti što vas ima uz sebe u momentima u kojima je ispunjen i srećan, a činjenica da ste ga usrećili vredna je svega.

Mala iznenađenja otvaraju velika vrata

Ako ste u prodavnici i u frižideru ugledate sladoled sa čokoladnim mrvicama koji vaš partner voli, iznenadite ga tako što ćete mu ga doneti kući. Na taj način ćete mu staviti do znanja da mislite na njega i da ste zapamtili šta voli.

Poljubite ga pre nego ga pozdravite na dolasku i onda kada krenete odlaziti od njega.

Ovakve sitnice mogu biti simpatične i uvijek su jako romantičan detalj. Svom partneru na ovaj način dajete do znanja da vam je stalo i da vam je nedostajao.

“Volim te” se ne može izlizati

Ozbiljno. Slobodno koristite te dve reči bez straha da će ih se vaš partner zasititi. Svi vole čuti da je nekome do njih stalo, pogotovo ljudi s kojima planiramo provesti ostatak života.

Nemojte se svađati kada putujete

Iako nekada može biti jako teško, shvatite da to što ste zaboravili set za tuširanje ili peškir za plažu nije i ne mora biti motiv za svađu. Svi propusti koji vas u tom momentu izbace iz takta i poremete vaše planove sutra će biti jednostavno priče kojima ćete se zajedno smejati. Mislite pozitivno, ne dajte sitnim propustima da vam kvare sreću.

Na kraju, zapamtite da je važno poštovati vreme vašeg partnera te samim tim ne kasniti na dogovorene izlaske. Ljubav je briga kada ste bolesni, vruć čaj kada se vaša druga polovina vrati kući sa hladnoće. Spontanost je ključ koji i čelična vrata otvara, ne plašite se iznenaditi ga sitnicama i pustite ga da i on vas iznenadi. Važno je naglasiti da sve ove savete i pravila trebaju primenjivati obe strane kako bi veza bila uspešna.loading...