Takmičar ‘X Faktora’ David Temelkov dobio poziv od tekstopisca čuvenog Tošetovog hita ‘Tajno moja’!

David Temelkov iz Skoplja na audiciji je izveo baladu „Kiss from a rose“ i potpuno očarao žiri.

 

Ovogodišnji regionalni šou program „X Factor” prepun je talenata, što dokazuje i slučaj šarmantnog fintes trenera iz Makedonije Davida Temelkova koji je svojim glasom očarao ceo region uključujući i tekstopisca čuvenog Tošetovog hita „Tajno Moja” Ognena Nedelkovskog!

Naime, kako saznajemo David je odmah posle emisije u kojoj se predstavio upravo tom pesmom dobio poziv od Nedelkovskog.

– Nakon emisije gospodin Nedelkovski me je kontaktirao I uputio komplimente. Ne mogu vam opisati koliko sam srećan, kao da sam na sedmom nebu, budući da obožavam tu pesmu, a i Toše mi je idol! Rekao mi kako bi voleo da piše pesme za mene, što je velika čast I nadam se da će se naša saradnja ostvariti. Presrećan sam, ovo je velika stvar za mene – kaže David.

Kontaktirali smo i Ognena koji nam je rekao da je Davida čuo još kad je kao dečak pevao na festivalu “Zlatno slavejče”.  

– Znao sam da poseduje glasovne kvalitete, ali sam bukvalno ostao bez teksta i bez daha kada sam čuo kako je otpevao moju i Tošinu pesmu “Tajno moja”. Kao tekstopisac ove pesme (kompozitor je Kire Kostov) znam da zahteva izuzetnu emociju i dušu, kao i preveliki glasovni opseg. Ta “molika” i ti “feneri” i celu tu jako tužnu priču, treba doživeti i adekvatno preneti. A to ne može svako. To je mogao samo Toše. Te večeri je David prema meni bio pravo otkriće X Faktora i probudio je puno suza. Priznajem, i ja sam plakao, a potom sam poželeo da stupim u konakt sa njim, voleo bih da napišem pesmu za njega. Nadam se da će stići do samog kraja ovog regionalnog takmičenja, a ja bih voleo da bude i novi pobednik – kaže Nedelkovski.