Tako to rade majstori! PET SPOREDNIH LIKOVA iz “Srećnih ljudi” koje publika voli više od glavnih (VIDEO)

Šćepan Šćekić
Printscreen

Svi znamo za porodicu Golubović i njihove pokušaje da žive kao "srećni ljudi”. Ipak, iako zamišljeni kao sporedni, pojedini likovi su postali toliko omiljeni da su ubrzo zasenili neke od glavnih aktera ove popularne serije. Da li ih se sećate?

 

Predstavljamo vam pet sporednih likova iz serije “Srećni ljudi” koji su postali kultniji od glavnih! laughing

Šćepan Šćekić

Crnogorac sa trajnim smeštajem i još trajnijim invaliditetom (u glavu) koji mu je obezbedio penziju u švajcarcima, a u izvođenju legendarnog Danila Lazovića postao je toliko popularan da mu je u kasnijim epizodama dodata minutaža i dopisane scene. Tako je tražila publika, a Šćepan Šćekić je posle kraja serije nastavio život i u TV drami.

Gospodin Popara

Tipičan primer sporednog lika koji je osvojio srca gledaoca kraj malih ekrana svakako je gospodin Popara u izvođenju Zorana Rankića. Prvobitni prototip srpskog privatnika koji pliva u mutnim vodama privatizacije, piše haiku poeziju i slama ženska srca, valjda je svima bio blizak i poznat iz “realnog života”.

Conte Mario Marko Del Tintoretto Cavaliere Di Santo Benedeto Della Alto Adige

… Zapravo Marinko Bidžić. Pojavio se tek u drugom delu serije, ali legendarnom Đuzi Stojiljkoviću to nije smetalo da od ove sporedne uloge napravi pravo malo remek-delo. Marinko, majstore! laughing

Ilija Pandurović

Još jedan sporedni lik koji se pojavio u drugom delu serije i zasenio mnoge iz stalne postavke. Dušan Poček koji je igrao ovog nervoznog stanovnika “Ranča prokletih”osvojio je srca gledalaca svojom neposrednošću, prostodušnošću i naivnošću zbog koje stalno upada u nevolje. Činjenica da je stalno švorc samo ga je još više približila prosečnom gledaocu.

Glavna sestra Antonija

Verovatno da nije postojala osoba koju Svetlana Bojković u ovoj ulozi nije nervirala. Stroga i nepravedna prema svima koji nisu njena ćerka ili njena unika, mnogi bi rekli da je zaslužila ono što joj je Grof/Marinko priredio na kraju serije. Na kraju, sve se vraća, sve se plaća!

 

Da li mislite da smo nekoga zaboravili? Ili imate svog favorite? Pišite nam!