TALENAT JE NASLEDILA OD OCA: Za nju kažu da će biti ČUDO OD GLUMICE, a tek da vidite ČIJA JE ĆERKA (VIDEO)

Kažu da je talenat nasledila i od oca i od majke.

Promo

Šon Pen režira i glumi sa svojom ćerkom, Dilan Pen, u ovoj intimnoj drami punoj porodičnih trzavica koja je premijerno prikazana na Filmskom festivalu u Kanu 2021. godine, dok je domaća publika imala prilike da ostvarenje pogleda u okviru 50. FEST-a. Od danas film „Dan Zastave“ možete pogledati u bioskopima širom zemlje.

Dženifer (Dilan Pen) je ćerka Džona (Šon Pen), kriminalca po profesiji i večito neuspešnog oca. Kada sazna da ga je policija progonila zbog zločina falsifikovanja preko 20 miliona dolara, ona se osvrće na njihovu problematičnu, ali toplu povezanost.

Turbulentno odrastanje, svađe roditelja, neizvesna budućnost i večito pitanje – tata, čime se baviš, obeležili su život Dženifer koju igra mlada glumica Dilan Pen za čiju su glumu filmski kritičari rekli da je nasledila najbolje od oca Šona Pena i majke, takođe glumice, Robin Rajt.

Dvostruki dobitnik Oskara Šon Pen, američka filmska ikona, odigrao je neke od najupečatljivijih uloga u modernoj kinematografiji. Pen je bio nominovan pet puta za Nagradu Oskar. Prvi Oskar je osvojio za ulogu u filmu „Mistična reka“ (2002), a drugi  kao najbolji glumac u za film „Mleko“ (2008). U ulozi reditelja, Šon Pen je režirao: „Indijski trkač“ (1991), „Zavet“ (1995), „U divljini“ (2007), „Poslednje lice“ (2016) i „Dan zastave“ (2021).

Pored Šona i Dilan Pen uloge su pripale i Džošu Brolinu, Redžini King i Mičelu Mekkormiku.