TALENTOVANI BIVŠI MINISTAR: Ani Bekuti i Halidu Muslimoviću najveće hitove napisao je jedan SRPSKI POLITIČAR

Bivši ministar Rasim Ljajić svojevremeno je pisao pesme za poznate pevače.

printscreen

Naime, on je za Halida Muslimovića 2016. godine napisao numeru „Dunjo moja“.

“Nakon pesme ‘Dunjo moja’, za koju mi je Rasim pomogao sa tekstom, sada radimo i na drugoj pesmi, čiji je radni naslov ‘Rasimova pesma’. Tako sam joj nadenuo ime, a videćemo kakav ćemo joj naziv kasnije dodeliti”, ispričao je kasnije Muslimović.

Samo za njega sam to uradio. Mi smo dugogodišnji prijatelji, slušao sam ga još kao student, bio je veoma popularan tada”, rekao je Ljajic.

Ljajić je napisao i pesmu „Balada o majci“ koju je snimila Ana Bekuta, a koju je posvetio svojoj majci.

Popularna pevačica je ovu numeru premijerno otpevala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, a kad je završila sa izvođenjem, briznula je u plač. Popović joj je tada prišao i zagrlio je, a ona je brisala suze i prokomentarisala da pesma ima posebno mesto u njenom srcu.

Pesmu o majci moraš da otpevaš sa suzom u oku. Pesmu mi je napisao Rasim Ljajić“, rekla je tada Bekuta.

Poslao sam Ani, koja mi je veliki prijatelj, da čuje pesmu. Mnogo joj se dopala i odmah je rekla da bi je ona otpevala. Naravno, složio sam se jer znam da je Ana sjajna i da će to i otpevati iz duše, iako sam prvo mislio da je nekako više za muški glas“, rekao je Ljajić tada za Kurir i dodao da nije pogrešio.

Ana mi je pevala na svadbi pre 20 godina, a i moja pokojna majka ju je obožavala, pa mi je drago što ju je baš ona otpevala.